Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θα γίνει μπαμπάς στα 63 του χρόνια!

Ο αγαπημένος φούρναρης Πουλόπουλος, από το “Καφέ της Χαράς”, κατά κόσμον Βασίλης Χαλακατεβάκης αποκάλυψε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ότι θα γίνει μπαμπάς!

Η σύζυγός του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη που είναι σκηνοθέτης, είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και σε τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο το μωρό τους, το κοριτσάκι τους. «Με τη Δέσποινα έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Σε τρεις μήνες περιμένουμε το πρώτο μας παιδί! Είναι κοριτσάκι», είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης που σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει τα 63ά γενέθλιά του.

Τον αγχώνει ο ερχομός του παιδιού;

«’Οχι δεν αγχώνομαι Μία χαρά έχω. Μία γλυκιά χαρά», απάντησε.

Η εξομολόγηση για τους 2 καρκίνους που πέρασε

Ο ηθοποιός  αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας του, όταν είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο παχύ έντερο ο οποίος είχε κάνει μετάσταση στον πνεύμονα, το 2011. Για τον τρόπο που αντιμετώπισε την ασθένεια του που κατάφερε να ξεπεράσει είπε: «Η έλλειψη θυμού και φόβου σε κρατάει σε καλή κατάσταση. Ο φόβος και ο θυμός δημιουργούν αρρώστιες. Θα πρέπει να συγχωρέσεις τους ανθρώπους και τις καταστάσεις για να γίνεις καλά. Σε αυτή την επιλογή με οδήγησε το μυαλό μου».

Η γνωριμία με τη σύζυγό του όταν ήταν άρρωστος

«Τη Δέσποινα τη γνώρισα την περίοδο που ήμουν άρρωστος. Δεν με αντιμετώπισε ποτέ ως άρρωστο. Ήταν δίπλα. Γνωριστήκαμε σε μία θεατρική παράσταση με κοινούς φίλους».

Για τη διαφορά ηλικίας τους

Μάλιστα όπως είχε δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξή του “Είσαι με κάποιους ανθρώπους γιατί τους αγαπάς και σε αγαπάνε, για αυτό το λόγο είσαι, αλλιώς να μην είσαι. Το τι θα πουν οι γείτονες, το τι θα πουν οι συγγενείς, το τι θα πει ο κόσμος δεν με αφορά με αφορά να είμαι εγώ καλά στο σπίτι μου.Το να αγαπάς είναι λίγο, το να σε αγαπούν είναι πολύ. Είναι 20 χρόνια μικρότερη μου, αλλά υπάρχει μια τέτοια χημεία που δεν υπάρχει διαφορά”.