Ο χορός του Αλέξη Τσίπρα με την πιτσιρίκα στο Μέγαρο Μαξίμου είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα

Μουσικές μελωδίες και ευχές για μια ακόμα καλύτερη χρόνια πλημμύρισαν σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου. Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών «Metallo» άνοιξε το δρόμο ψάλλοντας τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα προς τιμή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους του στον κήπο του Μεγάρου Μαξίμου.

Στη φετινή εορταστική εκδήλωση ο πρωθυπουργός τιμά εκείνους τους αφανείς ήρωες που την χρονιά που πέρασε είχαν σημαντική δράση σε πεδία ειδικής κοινωνικής ευαισθησίας. Έχοντας πάντα στο μυαλό του, ο πρωθυπουργός, την τραγωδία στο Μάτι, όπως άλλωστε επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία, ρίχνει το βάρος στην επούλωση των πληγών των ανθρώπων που είδαν τους δικούς ουσίας να χάνονται και τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Oι φωτογραφίες που δόθηκαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα δείχνουν τον πρωθυπουργό να χορεύει με ένα μικρό κορίτσι και να το διασκεδάζει.  Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν σε ιδιαίτερα χαλαρή διάθεση και φαίνεται πως μικρό κορίτσι τον παρέσυρε με τις φιγούρες του.   Ο πρωθυπουργός πήρε στη συνέχεια τη μικρή αγκαλιά και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον χορό του πρωθυπουργού: