Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Τις πιο διασκεδαστικές Γιορτές με τα παιδιά θα τις ζήσετε στο Kidom και το Allou Fan Park!

Τις πιο διασκεδαστικές Γιορτές με τα παιδιά θα τις ζήσετε στο Kidom και το Allou Fan Park!

Οι μέρες που διανύουμε επιβάλλουν ατελείωτο παιχνίδι και πολλή διασκέδαση με τα παιδιά. Το Infokids.gr βρέθηκε στο Allou Fan Park και το Kidom και σας προσφέρει μία μικρή γεύση από το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2019.

Δραστηριότητες, παιχνίδια, κεράσματα και δώρα περιμένουν τα παιδιά σε έναν χώρο γεμάτο με τη μαγεία των Χριστουγέννων. Εκμεταλλευτείτε το διευρυμένο ωράριο των ημερών και... καλή διασκέδαση!

Ρεπορτάζ: Σοφία Κωστάρα

Κάμερα - Μοντάζ: Δήμητρα Τριανταφύλλου


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.