Όλα τα νεότερα για την 7χρονη Αναστασία που νοσηλεύεται στο Χιούστον – Το “ευχαριστώ” της οικογένειας

Η 7χρονη Αναστασία συνεχίζει να δίνει τον μεγάλο αγώνα για τη ζωή της στο Τέξας όπου υποβάλλεται σε γονιδιακή θεραπεία καθώς λίγο πριν από τα γενέθλιά της, διεγνώσθη με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου -γνωστή και ως dipg- διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους.

Με ανάρτησή της οι γονείς της μικρής ενημερώνουν για την πορεία της θεραπείας της και δεν παραλείπουν να εκφράσουν δημοσίως για ακόμη μια φορά το “ευχαριστώ” στον κόσμο που στηρίζει την μικρή, στέλνοντάς της δώρα, κάρτες με ευχές και λόγια από καρδιάς για ταχεία ανάρρωση και φυσικά για την θετική σκέψη που τους εκφράζουν.

Η ανάρτηση της οικογένειας με όλα τα νεότερα για την υγεία της μικρής

Είμαστε στη κλινική, μια ακόμη μέρα. Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν… Κάθε μέρα και κάθε μέρα. Ένα γεμάτο πρωτόκολλο με πράγματα που πρέπει να γίνουν. Όμως είναι για ένα σκοπό, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα. Όμως θα ήθελα να έχω χρόνο να ευχαριστήσω τον καθένα σας, που μας έχει συμπαρασταθεί σε αυτήν την προσπάθεια.

Έχουμε γεμίσει από αγάπη, δώρα και κάρτες ευχετήριες. Από κάθε μέρος της Αμερικής, από την Αυστραλία, από Γερμανία, από τόσες περιοχές της Ελλάδος.

Συγχωρέστε μας που δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά, δεν έχουμε αυτήν δυνατότητα σε αυτήν την χρονική στιγμή. Θα το θέλαμε πάρα πολύ, αλλά είναι αδύνατον.

Σας στέλνουμε τις ευχαριστίες μας και την αγάπη μας και ευχόμαστε στο καθένα ξεχωριστά υγεία και ευτυχία.

Το post των γονιών