Όλα τα νεότερα για την υγεία της 7χρονης Αναστασίας – «Υπάρχουν μέρες που δεν είναι καλά»

Η Έρρικα Πρεζεράκου που έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της αδελφής της, την 7χρονη Αναστασία, που διαγνώστηκε αιφνιδιαστικά το καλοκαίρι, με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, DIPG στον εγκέφαλο και υποβάλλεται σε θεραπείες στο Τέξας, μας ενημέρωσε για όλα τα νεότερα για την υγεία της μικρής.

Η 7χρονη με τη βοήθεια του κόσμου, κατάφερε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να πάει σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, με σκοπό να γίνει καλά.

Με μια σειρά βίντεο στα Instagram Stories της, η Έρρικα Πρεζεράκου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της θεραπείας της μικρής Αναστασίας, αποκαλύπτοντας πως έχει ξεκινήσει φαρμακευτική αγωγή.

«Καλημέρα φίλοι μου, επειδή με ρωτάτε πώς πάνε τα πράγματα με την Αναστασία… η Αναστασία έχει ξεκινήσει μια θεραπεία στην Αμερική, η οποία εμπεριέχει τρία διαφορετικά φάρμακα.

Υπάρχουν μέρες που είναι καλά και μέρες που δεν είναι. Είναι πολύ δυνατές οι επιδράσεις των φαρμάκων.

Θα έχουμε απαντήσεις σε περίπου 20 μέρες που θα γίνει η μαγνητική. Είμαστε όλοι σε αναμονή. Σας ευχαριστώ όλους για την αναμονή και την πρόθεση» δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή αθλήτρια.