Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο φλεγόμενο σπίτι του ένα 29χρονος, πατέρας τριών παιδιών, ανήμερα της Παναγίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οικογένεια του 29χρονου έλειπε σε διακοπές και ετοιμαζόταν και ο ίδιος να πάει να τη συναντήσει.
Οπως αναφέρει το thebest, νωρίς χτες το πρωί ξέσπασε πυρκαγιά σε σπίτι στην οδό Αγήνορος στις Ιτιές Πατρών. Μετά από την κατάσβεση φωτιάς που εκδηλώθηκε στο ισόγειο διώροφης οικίας στην περιοχή, εντοπίστηκε νεκρός ένας 29χρονος άνδρας.
Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας (εργαζόμενος σε αλυσίδα καφέ στην Πάτρα και πατέρας τριών παιδιών) για να αποφύγει τη φωτιά πήγε στο πίσω μέρος του σπιτιού. Εκεί όμως τα παντζούρια του σπιτιού ήταν ηλεκτρικά και επειδή το ρεύμα είχε κοπεί δεν λειτουργούσαν, με αποτέλεσμα να μην ανοίγουν. Εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι και έχασε τη ζωή του.
Το πιθανό αίτιο
Οι έρευνες της Πυροσβεστικής για τα ακριβή αίτια της φωτιάς που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 29χρονος συνεχίζονται. Η πιθανότερη αιτία της φωτιάς που ξέσπασε στο σπίτι του 29χρονου να ήταν ένα αναμμένο τσιγάρο στο μπροστινό μέρος του σπιτιού.
Τρεις πυροσβέστες με αναπνευστικά
Κατά την ίδια επιχείρηση σε τρεις από τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στην κατάσβεση χρειάστηκε να τους χορηγηθεί οξυγόνο εξαιτίας της εισπνοής άνθρακα από το σπίτι που ήταν ερμητικά κλειστό. Ο 29χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι.