Ποιος έβαλε το χέρι του για να κρύψει τις φωτογραφίες του θανάτου της Ίριδας; Τις αμφισβητεί η Πισπιρίγκου

Πάτρα: Πώς το πανάκι οδηγεί στον θάνατο της Ίριδας -Το έγγραφο που περιέγραφε το εύρημα (εικόνα)

Ποιος έβαλε το χέρι του για να κρύψει τις φωτογραφίες του θανάτου της Ίριδας; Τις αμφισβητεί η Πισπιρίγκου

Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσούλου ότι το  CD με τα ευρήματα ντοκουμέντο για την Ίριδα που δημοσίευσε αποκλειστικά η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ”  βρίσκεται ακόμη και σήμερα κλειδωμένο στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της Πάτρας και δεν έχει συμπεριληφθεί στην δικογραφία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” “Φαίνεται ότι το CD αυτό κόλλησε στην κίνηση και δεν έχει φθάσει ακόμα στο Ανθρωποκτονιών.”

Το συγκεκριμένο cd αποτελεί πειστήριο, καθώς περιέχουν φωτογραφίες που αποκαλύπτουν περίεργα σημάδια στο πρόσωπο του έξι μηνών βρέφους, το οποίο σύμφωνα με το πόρισμα ειδικού παθολογοανατόμου πέθανε από αγενεσία φλεβόκομβου. Το ερώτημα τώρα είναι γιατί δεν παραδόθηκε το cd. Παρενέβη κάποιος για να μη γίνει αυτό; Υπήρχε δόλος; Δεν ήθελε κάποιος να παραδοθεί στην εισαγγελική αρχή;  Το Ανθρωποκτονιών της Αθήνας ζήτησε όλον τον φάκελο από την εισαγγελία της Πάτρας, η οποία και τον απέστειλε, αλλά όχι το cd γιατί πολύ απλά δεν το είχε. 

Τι έχει συμβεί με τις επίμαχες φωτογραφίες της νεκρής Ίριδας;

Σύμφωνα με το tempo24.news για την υπόθεση υπήρξε προσωπική παρέμβαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Κ. Σκούμα, ο οποίος ζήτησε άμεσα ενημέρωση από την τοπική ηγεσία της Αστυνομίας την οποία και είχε.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως το συγκεκριμένο φωτογραφικό υλικό το οποίο επικαλέστηκε ο δημοσιογράφος και το οποίο είχε δημοσιεύσει στην εφημερίδα που εκδίδει, δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε στην  τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα επικαλούνται αστυνομικές “πηγές”, το φωτογραφικό υλικό στο οποίο φέρεται να αποτυπώνονται στο πρόσωπο της μικρής Ίριδας σημάδια τα οποία παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, δεν έχουν αποτυπωθεί σε αστυνομικό “φιλμ” αλλά ίσως έχουν δοθεί από άλλη πηγή, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την Αστυνομία.

Επίσης τονίζεται με έμφαση πως ουδέποτε άλλη Υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένου και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αιτήθηκαν για να παραλάβουν οποιασδήποτε μορφής υλικού και στοιχείων που αφορούν στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Και αυτό γιατί, όπως υπογραμμίζεται, η Ασφάλεια Πατρών δεν ασχολήθηκε ποτέ με τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, ενώ άλλες Υπηρεσίες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. έστειλαν την δικογραφία για τον θάνατο της Ίριδας στον Εισαγγελέα.

Τα λάθη της Ρούλας Πισπιρίγκου τις τελευταίες 18 ημέρες πριν δολοφονήσει την Τζωρτζίνα

Αμφισβητεί τις φωτογραφίες της νεκρής Ίριδας η Πισπιρίγκου

Η προ ημερών δημοσίευση φωτογραφίας του βρέφους που «δείχνει» σημάδια, τα οποία ερμηνεύθηκαν από «ειδικούς» και μη ως «αποτυπώματα» εγκληματικής ενέργειας αντιμετωπίζεται με δυσπιστία από την Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της Όθωνα Παπαδόπουλου στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” “Υπάρχει προβληματισμός αν οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν είναι όντως της Ίριδας”.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου νωρίτερα είπε ότι η προσωρινά κρατούμενη εντολέας του “έπαθε σοκ” με τη φωτογραφία και δεν είναι σίγουρη αν είναι του μωρού της. Ο Πέτρος Κουσουλός διαβεβαίωσε δημόσια την 33χρονη ότι η φωτογραφία είναι του νεκρού βρέφους της. Όπως είπε ,αν του ζητηθεί θα παραδώσει τη φωτογραφία στην ανακρίτρια αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να προδώσει τη δημοσιογραφική του πηγή.

Διαβάστε επίσης:

Οι 3 επίμαχες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας που εξετάζονται – Οι 8 λέξεις που έγραψε για την Πισπιρίγκου

Μαμά, το ακατάστατο σπίτι και τα χαρούμενα παιδιά είναι η αληθινή απόδειξη ότι τα πας περίφημα στο ρόλο σου

Η γιαγιά κατήγγειλε την κακοποίηση της 9 μηνών Τζωρτζίνας – Ποιον συγγενή “τρέμει” η Πισπιρίγκου ότι θα την προδώσει;

 

Ροή Ειδήσεων