Πρωινά Κυριακής γεμάτα παιχνίδι και λαχταριστές γεύσεις στο Hard Rock Cafe Athens!

Κάθε Κυριακή, το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται γονείς και παιδιά για στιγμές γεμάτες γέλιο, πολύ παιχνίδι και λαχταριστές γεύσεις! Ο ιδιαίτερος χώρος του Hard Rock Cafe θα εκπλήξει ευχάριστα ακόμη και τους πιο απαιτητικούς μικρούς επισκέπτες, μεταμορφώνοντάς τους σε Roxstars και κάνοντάς τους να θέλουν να επιστρέφουν κάθε Κυριακή!

Αυτή τη φορά όμως, το Hard Rock Cafe Athens επιφυλάσσει μία ακόμη έκπληξη, καθώς κάθε Κυριακή από τις 12:30 έως τις 15:30 στο χώρο θα βρίσκονται οι παιδαγωγοί της Nannuka, οι οποίοι θα ψυχαγωγούν τα παιδιά και θα τα απασχολούν δημιουργικά, μαθαίνοντάς τους πώς να φτιάχνουν τις δικές τους χειμωνιάτικες κατασκευές!

Μην παραλείψετε, επίσης, μια επίσκεψη στο Rock Shop, το κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ του Hard Rock Cafe, όπου μπορεί κανείς να βρει μεταξύ άλλων τη συλλογή Roxstars, μια σειρά παιχνιδιών και αντικειμένων, αφιερωμένη στους παιδικούς ήρωες Hard Rock! Μερικά από τα αντικείμενα της συλλογής είναι το λούτρινο αρκουδάκι Hard Rock (Hoodie Bear), το παιδικό πιάτο και ποτήρι Roxstars και άλλα πολλά που θα εντυπωσιάσουν όλους τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες!

Παράλληλα, στον 1ο όροφο του Hard Rock Cafe Athens, χωρητικότητας έως 150 ατόμων, μπορεί κανείς να διοργανώσει αξέχαστα παιδικά και εφηβικά πάρτι, ενώ η ομάδα του Hard Rock Cafe είναι έτοιμη να αναλάβει την πλήρη οργάνωση, προσφέροντας πληθώρα επιλογών και δραστηριοτήτων, αυθεντική Hard Rock μουσική και μοναδικό φαγητό!

Τέλος, με την εγγραφή στο πρόγραμμα Roxtars που πραγματοποιείται κάθε Κυριακή, οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν λαχταριστό παγωτό Kids Hot Fudge Sundae στην επόμενη επίσκεψη στο Cafe, ενώ οι γονείς μπορούν να λαμβάνουν ενημερωτικό υλικό σχετικά με παιδικά events και happenings του Hard Rock Cafe Athens!

Hard Rock Cafe Αθήνα
Αδριανού 52, Μοναστηράκι
Τηλ: 210 32 45 170