Σάλος από τις δηλώσεις 30χρονης καλλιτέχνιδας ότι κάνουν σεξ με τον σύντροφό της παρουσία του μωρού τους

H 30χρονη Αυστραλή καλλιτέχνις Sally Mustang και ο συνομήλικος σύζυγός της Mitch Gobel υποδέχθηκαν τον γιο τους Azure Sitara πριν από 5 μήνες και από τότε δεν έχουν σταματήσει να δημοσιεύουν οικογενειακές φωτογραφίες της εναλλακτικής ζωής τους στο Instagram -Να σημειωθεί ότι τη σελίδα της μαμάς ακολουθούν περισσότερα από 328 χιλιάδες άτομα.

Σε μία από τις αναρτήσεις της, ωστόσο, η Mustang, η οποία δηλώνει μαζί με τον άνδρα της και sex instructor, δεν περιορίστηκε στις φωτογραφίες, αλλά προχώρησε και σε δηλώσεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, αλλά και συζητήσεις.

Όπως η ίδια παραδέχθηκε, λοιπόν, δημόσια, εκείνη και ο σύντροφός της κάνουν έρωτα παρουσία του μωρού στο δωμάτιο, ενώ αναρωτήθηκε πώς κάτι τόσο φυσικό θεωρείται μεμπτό από την κοινωνία.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Κάνουμε έρωτα πολύ τελευταία, με τον Αζούρ παρόντα. Υπάρχει τόσο πολλή ελευθερία αλλά και φόβος…» και συνέχισε «Ποιος με έκανε να σκεφτώ πως είναι λάθος για ένα μωρό να είναι μάρτυρας την ώρα που η μαμά και ο μπαμπάς του κάνουν έρωτα; Το να είμαστε μαζί σε αυτή την απόλυτα δημιουργική αφοσίωση;».

Η ανάρτηση αυτή παρέμεινε στη σελίδα της Mustang για μερικές ώρες, ωστόσο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, κυρίως από γονείς, πολλοί εκ των οποίων σχολίασαν πως κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο και πως θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στο παιδί, αν συνεχιστεί όσο αυτό μεγαλώνει.

Μερικές ώρες αργότερα, η ίδια προχώρησε σε ένα νέο story, προκειμένου να εξηγήσει και να δικαιολογήσει ίσως την ανάρτησή της:

«Παρακαλώ, να σημειωθεί πως έχω δουλέψει και έχω μελετήσει πολύ το σεξ και το σεξουαλικό τραύμα. Σε καμία περίπτωση δεν υποβάλλω τον γιο μου σε αυτό, οπότε αν είχατε μια άσχημη ιστορία σε ό,τι αφορά τη σεξουαλικότητα, λυπάμαι πραγματικά που συνέβη σε εσάς και σας στέλνω την αγάπη μου».

Όπως διευκρίνισε, ο όρος «κάνω έρωτα» αναφερόταν στο να κάνουν «μασάζ και οτιδήποτε εγώ και ο Μιτς ορίζουμε ως αγάπη». Επίσης, τόνισε πως ενώ ο Αζούρ είναι «παρών», μπορεί να κοιμάται ή να είναι ξαπλωμένος στην άλλη πλευρά του κρεβατιού τους, ή να παίζει σε ένα χαλάκι με τα παιχνίδια του, ενώ το ζευγάρι βρίσκεται στον καναπέ.

«Το σπίτι μας δεν διαθέτει ξεχωριστά δωμάτια, οπότε βασικά πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο. Δεν τον βάζουμε να καθίσει και να μας παρακολουθεί. Αυτό που εννοούσα είναι ότι η ελεύθερη αγάπη πρέπει να μοιράζεται απλόχερα, πρέπει να αισθανόμαστε ελεύθεροι να φιλάμε και να αγγίζουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα».

Τελικά ζήτησε συγγνώμη από όσους τυχόν πλήγωσε με τις αναρτήσεις της.

Δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς αντέδρασαν οι “ακόλουθοί” της στη συγγνώμη της αυτή, πάντως σίγουρα αυξήθηκαν κατά μερικές χιλιάδες τις τελευταίες ώρες.

Σε κάθε περίπτωση, διαβάστε τι πρέπει να κάνετε αν το παιδί γίνει τυχαίος μάρτυρας σε μια πολύ προσωπική στιγμή σας και τι να απαντήσετε αν σας ρωτήσει αν κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας. Επίσης, εξαιρετικά χρήσιμο θα σας φανεί αυτό το άρθρο: Η σεξουαλικότητα στη νηπιακή, παιδική κι εφηβική ηλικία.