“Συγγνώμη μαμά. Τα λέμε αύριο. Oρκίσου ότι δε θα με μαλώσεις”: Τα SMS που έστειλε η 11χρονη Ιωάννα

Τρεις μέρες πριν τον τραγικό χαμό, η 11χρονη Ιωάννα είχε ξαναφύγει από το σπίτι της μετά από έναν καβγά που είχε με τον μικρότερο αδελφός της.

Η μητέρα της, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», επιβεβαίωσε το περιστατικό, λέγοντας πως το Σάββατο πριν εξαφανιστεί είχε ένα συνηθισμένο μικροκαβγαδάκι με τον αδελφό της, χωρίς σημασία, το οποίο όμως έκανε τη μικρή να φύγει από το σπίτι.

Όπως είπε η μητέρα, η Ιωάννα καβγάδισε με τον αδελφό της κι εκείνη επειδή ήταν κουρασμένη τους μάλωσε και την έβαλε τιμωρία στο δωμάτιό της. Τότε το παιδί έφυγε κρυφά χωρίς να της πει τίποτα.

«Της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε πως θα γυρίσει στο σπίτι την επόμενη μέρα. Τη ρώτησα επίμονα που ήταν και δε μου έλεγε. Την απείλησα ότι θα πάω στην αστυνομία και τελικά μου είπε και πήγα και την πήρα», είπε η μητέρα.

Τα SMS που έστειλε η 11χρονη στη μητέρα της

Η μητέρα εμπιστεύτηκε στην εκπομπή του Star και τα SMS που αντάλλαξε με την κόρη της την πρώτη φορά που έφυγε από το σπίτι. Τα μηνύματα ανέφεραν τα εξής:

– Λυπάμαι δεν μπορώ να έρθω σήμερα. Θα έρθω αύριο το μεσημέρι… τα λέμε.

– Πού είσαι;

– Δε λέω. Συγγνώμη μαμά. Τα λέμε αύριο.

– Θες να πάρω την αστυνομία; Πού είσαι;

– Ξέρεις μετά από αυτή τη φασαρία δεν έρχομαι. Είμαι καλά.

– Πού είσαι; Θα μου πεις πού είσαι;

– Τι πρόβλημα έχεις;

– Πού είσαι;

– Εσύ το προκάλεσες;

-Έλα σπίτι.

– Καλά, αλλά ορκίσου ότι δε θα με μαλώσεις. Ορκίσου.

– Δε σε μαλώνω.

– Οκ.

– Έλα σπίτι τώρα.

– Είμαι στους Αγίους Αποστόλους. Πάνω σε ένα κτίριο. Να έρθεις εσύ. Είναι σκοτεινά.

– Έρχομαι.

– Οκ. Βασικά δε φταις εσύ, ο Λ… φταίει.

Μητέρα 11χρονης: «Είχε χαρεί όταν ο πατέρα της μπήκε φυλακή»

Η μητέρα της Ιωάννας αναφέρθηκε και τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές που έζησε εκείνη και τα παιδιά της. Όπως είπε, ο πρώην σύζυγός της ήταν ένας επιθετικός χαρακτήρας, ο οποίος ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και δεν είχε κανέναν αυτοέλεγχο.

«Μας έβριζε, μας απειλούσε, ήταν πολύ επιθετικός. Τα παιδιά τον φοβόντουσαν και δεν ήθελαν να πάνε μαζί του. Ερχόταν, τα έπαιρνε με το ζόρι και τα έβαζε πάνω στο μηχανάκι του και τα τρία, μεθυσμένος, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Απειλούσε τα παιδιά ότι θα μου κάνει κακό, αν δεν πήγαιναν μαζί του», είπε.

Η εκδοχή της μητέρας για τον χαμό της 11χρονης

Η ίδια δηλώνει βέβαιη ότι πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα και αποκλείει το ενδεχόμενο το παιδί να αυτοκτόνησε ή κάποιος να του έκανε κακό.

Ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται και ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.