Αρχική Εκδηλώσεις «Τα παραμύθια της αγάπης»: Γνωρίστε τα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (13-7)

«Τα παραμύθια της αγάπης»: Γνωρίστε τα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (13-7)

Ο Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός και συγγραφέας παιδικών παραμυθιών και θεατρικών έργων Νεκτάριος Ντουντουλάκης και η Κεντρική Κλινική Αθηνών παρουσιάζουν την Παρασκευή 13 Ιουλίου και ώρα 18:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και την Αίθουσα Βιβλιοθήκης τη συλλογή παραμυθιών «Τα παραμύθια της Αγάπης».

Τους μικρούς και μεγάλους φίλους των παραμυθιών θα υποδεχθεί η Ηθοποιός Ελένη Φιλίνη και με τη μαγική φωνή της θα μας εισάγει στον κόσμο της παιδικής ψυχής. Την αξία και το ρόλο
των παραμυθιών στην κοινωνική και συναισθηματική εκπαίδευση και εξέλιξη των παιδιών θα συζητήσουν με τους γονείς οι Σταύρος Καλός, Ψυχολόγος, Ηθοποιός και Δραματοθεραπευτής και η
Μανουδάκη Θεανώ Κοινωνιολόγος και Σύμβουλος Γονέων.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν να ζωντανεύουν οι ήρωες των ιστοριών μέσα από τη θεατρική ανάγνωση του Ηθοποιού Σταύρου Καλού, την τρυφερή προσέγγιση της στιχουργού και ποιήτριας Ιωάννας Κολλινιάτη αλλά και το συναίσθημα του ίδιου του συγγραφέα. Την εκδήλωση θα συνοδεύσει μουσικά στο πιάνο ο συνθέτης Κωνσταντίνος Παπουτσής σε μελωδίες εμπνευσμένες από «Τα παραμύθια της Αγάπης».

Μάθετε περισσότερα για τα "Παραμύθια της αγάπης" μέσα από τα λόγια του ίδιου του συγγραφέα, εδώ.

Παρασκευή 13 Ιουλίου

7.00 μμ

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα Βιβλιοθήκης

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter