Θάνατοι 3 παιδιών Πάτρα: Ο μπαμπάς απαντά στα “σενάρια” – «Ερευνώνται τα πάντα» λένε οι Αστυνομικοί

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών, μίλησε στην «Πελοπόννησο», με αφορμή τις χθεσινές αποκαλύψεις, για το τι πιστεύει η οικογένεια σε σχέση με τα αίτια της τραγωδίας που ζει.

Η οικογένεια ενωμένη αντιμετωπίζει τα όσα συμβαίνουν

Το πιο σημαντικό, για τον γνωστό τραγουδιστή και τερματοφύλακα, είναι ότι η οικογένεια αντιμετωπίζει ενωμένη τα όσα συμβαίνουν.

Και επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα, είναι βέβαιο – σύμφωνα με όσα είπε στην «Π» – ότι «η οικογένειά του κινείται από κοινού στη δύσκολη αυτή υπόθεση».

Μάλιστα έχουν αναθέσει τον πλήρη φάκελο στους δικηγόρους Πατρών Δημήτρη Καράμπελα και Γιάννη Κόττα που εξετάζουν λεπτομερώς τα όσα γράφονται ή λέγονται, τόσο στον Τύπο και τα ηλεκτρονικά media όσο και στα social media.

Αστυνομικοί για το θάνατο των παιδιών στην Πάτρα: «Ερευνώνται τα πάντα – Σε δυο εβδομάδες τα συμπεράσματα»

Η Εισαγγελία Πατρών ζήτησε να αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου των τριών αδελφών στην Πάτρα το ανθρωποκτονιών επειδή γνωρίζει οτι η υπηρεσία αυτή θα διερευνήσει ενδελεχώς και με κάθε λεπτομέρεια την υπόθεση. Αν υπάρχει ζήτημα εξιχνίασης, αν υπάρχουν λάθη κτλ. Όταν αναλαμβάνει η αστυνομία ερευνώνται τα πάντα“. Αυτό επεσήμανε μιλώντας σήμερα στον Σκαι ο συνδικαλιστής αστυνόμος, Στ. Μπαλάσκας.

“Η υπηρεσία θα βγάλει άκρη” τόνισε ο κ. Μπαλάσκας, “όπως έχει βγάλει και σε δυσκολότερες υποθέσεις. Θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία απο τα νοσοκομεία, την ιατρική κοινότητα, το περιβάλλον των κοριτσιών και την οικογένεια. Πιστεύω οτι μέσα σε δυο εβδομάδες θα έχουμε βάλει συμπεράσματα”.

Διαβάστε επίσης:

Οικογένεια των 3 παιδιών: “ΜΗΝ δημοσιεύετε φωτογραφίες μας” – Νέες απαντήσεις για τους θανάτους των κοριτσιών

Τι ισχύει για το πιστοποιητικό νόσησης και το πιστοποιητικό εμβολιασμού των παιδιών

“Έφυγε” από κορωνοϊό, καθηγήτρια Γαλλικών στο Γυμνάσιο Κάτω Αχαΐας