“Έφυγε” από κορωνοϊό, καθηγήτρια Γαλλικών στο Γυμνάσιο Κάτω Αχαΐας

"Έφυγε" από κορωνοϊό, καθηγήτρια Γαλλικών στο Γυμνάσιο Κάτω Αχαΐας

Στο πένθος βυθίστηκε η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του Γυμνασίου Κάτω Αχαΐας στο άκουσμα της είδησης ότι “‘εσβησε” από επιπλοκές του κορωνοϊού, η καθηγήτρια Γαλλικών Ελένη Γεροντάρη.

Ανακοίνωση του Γυμνασίου Κάτω Αχαΐας για την απώλεια της καθηγήτριας Ελένης Γεροντάρη

Με θλίψη αποχαιρετούμε την αγαπημένη συνάδελφο, καθηγήτρια Γαλλικών του σχολείου μας Ελένη Γεροντάρη, που απροσδόκητα έφυγε από τη ζωή. Η Ελένη, ήταν εξαίρετη συνάδελφος και άνθρωπος, που υπηρέτησε με ευσυνειδησία και ήθος επί πολλά χρόνια στο σχολείο μας . Θα την θυμόμαστε πάντα . Η Διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Κάτω Αχαΐας εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Κάτω Αχαΐας

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Κάτω Αχαΐας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της καθηγήτριας μας Ελένη Γερονταρη. Θα μείνει για πάντα στη μνήμη μαθητών και εκπαιδευτικών. Θερμά συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της.

Συλλυπητήριο μήνυμα από την Α’ ΕΛΜΕ

Το ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Αχαΐας, για την απώλεια της εκπαιδευτικού Γεροντάρη Ελένης, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της απελθούσας. Στην μνήμη της, αντί στεφάνου, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό σε ίδρυμα της περιοχής μας.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Δυτικής Αχαΐας

Η Ένωση Γονέων Δυτικής Αχαΐας εκφράζει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια ενός μέλους της σχολικής οικογένειάς του Γυμνασίου της Κάτω Αχαΐας, της καθηγήτριας των Γαλλικών του σχολείου Ελένης Γεροντάρης.
Όπως αναφέρει “Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη αυτή τη στιγμή και παρόλο που δεν υπάρχουν λόγια που να διευκολύνουν την τραγική στιγμή, ελπίζουμε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί να θυμόμαστε τις ευχάριστες αναμνήσεις από το αγαπητό άτομο που τόσο απροσδόκητα έφυγε από τη ζωή. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας. Ένωση Γονέων Δυτικής Αχαΐας”.

Διαβάστε επίσης:

H ελληνική PISA είναι γεγονός – Οι νέες εξετάσεις που θα δίνουν οι μαθητές στην ΣΤ’ Δημοτικού και Γ’ Γυμνασίου

Οικογένεια των 3 παιδιών: “ΜΗΝ δημοσιεύετε φωτογραφίες μας” – Νέες απαντήσεις για τους θανάτους των κοριτσιών

Τι ισχύει για το πιστοποιητικό νόσησης και το πιστοποιητικό εμβολιασμού των παιδιών