Δευτέρα 19 Μαΐου

Θάνατος 12χρονης στον Ρέντη: Απολογείται σήμερα ο οδηγός που παρέσυρε την 12χρονη – Η οικογένεια είχε χάσει άλλο ένα παιδί

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στα δικαστήρια Πειραιά ο 21χρονος φοιτητής.

Ενώπιον των δικαστικών Αρχών αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 21χρονος φοιτητής, ο οποίος τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (24/4) ενεπλάκη στο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε μια 12χρονη (13χρονη κατ’ άλλες πληροφορίες), στη συμβολή της Λεωφόρου Θηβών με την οδό Καναπιτσέρη, στην περιοχή του Ρέντη.

Ο νεαρός, που σπουδάζει οικονομικά σε πανεπιστημιακό τμήμα της περιφέρειας, εμφανίστηκε χθες στα δικαστήρια Πειραιά εμφανώς συγκλονισμένος, με σκυμμένο το κεφάλι. Ζήτησε και του χορηγήθηκε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Σε εξέλιξη η αναζήτηση της μητέρας της 12χρονης

Παράλληλα, οι αστυνομικές Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν τη μητέρα του κοριτσιού, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να φοβάται πιθανή ποινική δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η οικογένεια είχε χάσει ένα ακόμη παιδί πριν από 4 χρόνια από παράσυρση λεωφορείου στο Καματερό. Ο πατέρας της 12χρονης φέρεται να βρίσκεται στη φυλακή, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα κανένα μέλος της οικογένειας να μην εμφανιστεί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε το παιδί.

Καθαρό το αλκοτέστ – Περιμένουν τα τοξικολογικά

Το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός ήταν αρνητικό, ενώ έχει αποσταλεί και δείγμα αίματος για περαιτέρω τοξικολογική εξέταση. Ο νεαρός δεν εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος, που σημειώθηκε περίπου στη 01:45 τα ξημερώματα, και συνελήφθη επιτόπου. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η 12χρονη διακομίστηκε βαριά τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά της.

Διαβάστε επίσης:

ΕΕ: Άμεση ανάκληση επικίνδυνου παιχνιδιού – Κίνδυνος πνιγμονής και εγκαύματος

Της Ζωοδόχου Πηγής σήμερα – Ποιο γεγονός τιμά η Εκκλησία;

Ροή Ειδήσεων