«Τι θα πω εγώ αύριο μεθαύριο στο παιδί μου;»: Ο σύζυγος της 27χρονης Δώρας ξεσπά

Όσο η προκαταρκτική εξέταση για την 27χρονη Δώρα που βρέθηκε εγκεφαλική νεκρή μετά τον τοκετό της συνεχίζεται, ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας Τάσος μίλησε στο Star και ξέσπασε για την αδιανόητη τραγωδία, τονίζοντας, ότι μόνο ένα θαύμα μπορεί πλέον να σώσει τη ζωή της γυναίκας του.

«Είναι εγκεφαλικά νεκρή, δεν ξέρουμε κάτι άλλο. Δεν υπάρχουν ελπίδες, μόνο ένα θαύμα. Είναι διασωληνωμένη από τις 18 του μήνα» είπε χαρακτηριστικά ο σύζυγος.

«Τι θα πω εγώ αύριο μεθαύριο στο παιδί, η γυναίκα μου πώς πέθανε; Μας καλεί ο μαιευτήρας, μου λέει “μήπως είχε θέμα η Δώρα με την καρδιά της”. Μας είπε ότι έπαθε επεισόδιο, ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς και διασωληνώθηκε» πρόσθεσε.

Αναμένονται απαντήσεις από την προκαταρκτική εξέταση

Η δικηγόρος της οικογένειας κ. Γιάννα Παναγοπούλου, πάντως, μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1, είπε πως ακόμα δεν έχουν δοθεί απαντήσεις στην οικογένεια της άτυχης μητέρας. Πρόσθεσε δε ότι “Το θλιβερό είναι ότι η προκαταρκτική διατάχθηκε μετά το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και όχι από την πρώτη στιγμή”, ενώ μίλησε ξανά για το καλώς είχε της υγείας της κοπέλας: “Μιλάμε για ένα κορίτσι μόλις 27 ετών. Ένα κορίτσι υγιέστατο που δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Η έρευνα είναι σε ένα πρώιμο στάδιο. Οφείλουν να δώσουν απαντήσεις στην οικογένεια. Το κορίτσι μπήκε όρθιο για να γεννήσει και σήμερα βρίσκεται εγκεφαλικά νεκρή”.