Το bullying συνεχίζεται: Μαθητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 12 μαθητές σε σχολείο της Κρήτης

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά bullying στα ελληνικά σχολεία καθώς χθες ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα ακόμη συμβάν με θύμα ένα 13χρονο μαθητή γυμνασίου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μετά το σχόλασμα και εξαιτίας του τραυματισμού του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πώς συνέβη ο ξυλοδαρμός

Το περιστατικό bullying έλαβε χώρα έξω από το γυμνάσιο Γαζίου, μετά το σχόλασμα, με τον μαθητή να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από δύο άλλους μαθητές, με τις πληροφορίες του creta24.gr να αναφέρουν πως στο επεισόδιο συμμετείχαν και εξωσχολικοί.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρει εκδορές και η μητέρα του κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας.

«Δώδεκα άτομα τον περίμεναν έξω από το σχολείο» καταγγέλει η θεία του 13χρονου

«Το παιδί έχει τραύματα στο μάτι και το στόμα. Τα δύο άτομα που του επιτέθηκαν ήταν συμμαθητές του, τον περίμεναν έξω από το σχολείο μαζί με περίπου 10 εξωσχολικούς μεγαλύτερης ηλικίας που χτυπούσαν και άλλα παιδιά εκτός από το δικό μας, χωρίς να υπάρχει λόγος» ανέφερε στο protothema.gr, η θεία του 13χρονου μαθητή. «Τον κρατούσαν δυο άτομα και ένας τον χτυπούσε. Δεν υπήρχε κάποια αφορμή. Δεν τσακώθηκαν. Απλά τον εντόπισαν και άρχισαν να τον χτυπάνε», πρόσθεσε η θεία του 13χρονου, η οποία ανέφερε πως η κόρη της έβλεπε έντρομη τον ξυλοδαρμό του ξαδέρφου της.

«Δέχτηκε επίθεση έξω από το σχολείο χθες από το συμμαθητές του και αλλά άτομα. Με το τέλος του σχολείου χτυπήθηκε άγρια και βάναυσα. Μπροστά ήταν η ξαδέρφη του που τους ζητούσε να μην φωνάζουν άλλο. Η κοπέλα έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ», δήλωσε στο protothema.gr η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Κρήτης, Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Kαι άλλοι μαθητές του σχολείου έχουν πέσει θύματα ξυλοδαρμού

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι μετά την καταγγελία της μητέρας, υπήρξαν και άλλοι μαθητές του σχολείου οι οποίοι κατήγγειλαν ότι έχουν πέσει θύματα ξυλοδαρμού.

Σήμερα τόσο οι γονείς του μαθητή που ξυλοκοπήθηκε χθες, όσο και των άλλων που κατήγγειλαν ότι έχουν πέσει θύματα ενδοσχολικής βίας βρίσκονται στο σχολείο.