Το διαφορετικό post του Ευθυμιάδη για τους γονείς: Τα παιδιά και πού φυτρώνουν οι πατάτες!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει ένα πολύ διαφορετικό και σίγουρα με ενδιαφέρον λογαριασμό στο Instagram, όπου ναι μεν ανεβάζει στιγμές από την καθημερινότητά του, όμως, πάντα προσπαθεί μέσα από τις αναρτήσεις του να περάσει τα δικά του μηνυματα. Άλλωστε, ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς και τις δύο κόρες τους ακολουθούν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, κοντά στη φύση και στις απλές χαρές που αυτή προσφέρει.

Σχετικά άρθρα: Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θα γίνει μπαμπάς στα 63 του χρόνια!

Ελεωνόρα Μελέτη: Ο κορωνοϊός την κράτησε μακριά από τα 3α γενέθλια της κόρης της – Με πρησμένα μάτια η παρουσιάστρια

Στο τελευταίο του post, ο Θανάσης Ευθυμιάδης θέλησε να στείλει ένα ωραίο μήνυμα προς τους γονείς που τον ακολουθούν στο Instagram για το πόσο απαραίτητο είναι να μαθαίνουμε στα παιδιά μας πράγματα σημαντικά και απλά στην ουσία, όπως για παράδειγμα…” από πού προέρχονται οι τροφές που καταναλώνουμε”. Και αν δεν σας φαίνεται και τόσο σημαντικό, ο ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευσε το βίντεό του, αναφέρει ένα παράδειγμα που πραγματικά δεν ξέρεις αν θα πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις!

Διαβάστε τι έγραψε ο ηθοποιός

“Σε ένα γκάλοπ ρωτήσαν τα παιδιά σχολικής ηλικίας πού φυτρώνουν οι πατάτες Η απάντηση που δώσανε τα πιο πολλά ήταν: στο σούπερ μάρκετ. Δεν το βρήκα καθόλου αστείο αυτό.. μου έφερε μία λύπη

Ειδικά για τα αγόρια που ύστερα θα γίνουν άνδρες, είναι πολύ σημαντικό να καλλιεργήσουν κάτι από το σπόρο, να βάλουν τα χέρια στο χώμα, να φροντίσουν ένα φυτό και να το βλέπουν να μεγαλώνει. Έτσι δημιουργείται μία βαθιά σύνδεση με τη Γη, με την τροφή μας, με την καλή υγεία του σώματος και του πνεύματος.

Στους περίεργους καιρούς που βιώνουμε όλοι … μου φέρνει μεγάλη ανάπαυση και θεραπεία όταν τα χέρια μου είναι στο χώμα και καλλιεργώ κάτι.

Μαθαίνουμε στα παιδιά την φυσική, και την περίπλοκη αριθμητική αλλά δεν ξέρουν από πού προέρχεται η τροφή τους? Πόσο όμορφο θα ήταν στα σχολεία να μαθαίνουμε τα παιδιά να καλλιεργούν τις πατάτες, και όχι μόνο να τις μετρούν.
Καλημέρααα σε όλους!!

*Η γυναίκα έχει την δυνατότητα και την Σοφία μέσα στη μήτρα της να μεγαλώσει ένα μωρό έτσι και συνδέεται με την Γη πιο εύκολα. Μία σύνδεση που για τους άντρες καλλιεργείται όταν καλλιεργούν κάτι ! Αυτό εννοούσα όταν έγραψα ειδικά για τα αγόρια”.