Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Το στρώμα θαλάσσης που θα λατρέψει κάθε έγκυος αυτό το καλοκαίρι

Το στρώμα θαλάσσης που θα λατρέψει κάθε έγκυος αυτό το καλοκαίρι

Είναι αλήθεια, ότι το να είσαι έγκυος το καλοκαίρι δεν είναι εύκολο. Ειδικά, αν διανύεις το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σου. Η ζέστη, η υγρασία, οι υψηλές θερμοκρασίες και ο καυτός ήλιος δεν είναι οι καλύτεροι σύντροφοι και οι τρόποι για να τους αποφύγουμε δεν είναι πολλοί. Χρειάζεται προσοχή στη διατροφή και στις ώρες που κυκλοφορούμε, ενώ η χρήση κλιματισμού κρίνεται απαραίτητη, ιδιαίτερα τις ώρες του μεσημεριού.

Ένα καλοκαίρι, όμως, δεν μπορεί να περάσει μόνο έτσι. Μια βουτιά σε κάποια όμορφη παραλία ή σε κάποια κοντινή πισίνα χρειάζεται, επίσης. Η φουσκωμένη κοιλίτσα, ωστόσο, δεν την κάνει και πολύ εύκολη. Ή δεν την έκανε… μέχρι τώρα.

Μια πρόσφατη ανακάλυψη ήρθε και κάνει τις καλοκαιρινές βουτιές εύκολες και για τις γυναίκες που περιμένουν παιδάκι και βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο της εγκυμοσύνης τους.

Διαβάστε περί τίνος πρόκειται στο Infokids.com.cy


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.