Το viral βίντεο της 8χρονης που υποδύεται την εργαζόμενη από το σπίτι μαμά της είναι η ζωή μας σε εικόνες! (video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες το βίντεο που δημοσίευσε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης επαγγελματιών LinkedIn η Colleen Chulis από το Charlottesville, Virginia, στο οποίο βλέπουμε την 8χρονη κόρη της Adelle να υποδύεται την… ίδια! Η μικρή, η οποία προφανώς παρακολουθεί προσεκτικά πώς δουλεύει η μαμά της τους τελευταίους μήνες από το σπίτι, έχει αντιγράψει κάθε της κίνηση και λέξη, καθώς η εργαζόμενη μαμά προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ τηλεφωνημάτων, meeting στο Zoom και… μητρότητας!

Όπως η ίδια η Chulis λέει, η μικρή της ζητά συνέχει να την βιντεοσκοπεί, όταν κάνει τέτοια μικρά σκετσάκια. Σε ένα από αυτά, αποφάσισε να μιμηθεί την ίδια.

Η Chulis είναι αντιπρόεδρος σε μεγάλη βιομηχανία (SAP SuccessFactors) και εργάζεται στο σπίτι από την αρχή της πανδημίας, τον τελευταίο χρόνο. Τα τρία παιδιά της, έχει ακόμα δύο γιους 10 και 6 ετών, παρακολουθούν κάποια μαθήματα δια ζώσης και κάποια διαδικτυακά.

«Μπορεί να είμαι σε βιντεοκλήση, να μιλάω με πελάτες, να τους παρουσιάζει ένα PowerPoint και ξαφνικά τα παιδιά να έρχονται και να μου λένε: Θα μας φτιάξεις γλυκό; Ή να μου ρίχνουν σημειώματα κάτω από την πόρτα», περιγράφει η ίδια.

Ο άντρας της είναι επικεφαλής της ομάδας ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου της Virginia και ένας εξαιρετικά βοηθητικός μπαμπάς. Όμως επειδή εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει στην εργασία του, τις περισσότερες μέρες η Chulis είναι μόνη της με τα παιδιά.

Το βίντεο το έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 7 εκατομμύρια χρήστες, ενώ από τα τουλάχιστον 23.000 σχόλια που έχει λάβει τα περισσότερα συμφωνούν, ότι είναι βγαλμένο από την ζωή των περισσότερων εργαζόμενων γονιών.

Δείτε το εδώ: