Το “Χατζηπατέρειο” Κέντ. Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού μας καλεί να φέρουμε βαλίτσες, σακίδια και κουτιά αποθήκευσης

To  “Χατζηπατέρειο” Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού (Κ.Α.Σ.Π.) με ανάρτησή του στο Facebook ζητά τη βοήθεια όλων μας για μια νέα δράση που σχεδιάζει.

Φέρτε βαλίτσες, σακίδια και κουτιά αποθήκευσης

Το Ίδρυμα μας καλεί να συγκεντρώσουμε και να του παραδώσουμε βαλίτσες, σακίδια ώμου / πλάτης ή μεγάλα πλαστικά κουτιά αποθήκευσης. Μπορεί να είναι καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα, σε καλή κατάσταση.

Πού μπορείτε να δώσετε όσα έχετε να προσφέρετε

Αν θέλετε να συνεισφέρετε, μπορείτε να επισκεφτείτε το Χατζηπατέρειο, Ηροδότου 1, Μεταμόρφωση Αττικής 144 51 ή να επικοινωνήστε μαζί τους από την ιστοσελίδα www.kasp.gr ή στα τηλέφωνα 210-2826913 και 210-2818995 είτε μέσω Facebook για να κάνετε μία δωρεά με τα παραπάνω είδη.

Το post του Ιδρύματος

ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ, ΣΑΚΙΔΙΑ ή ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ!; Το "Χατζηπατέρειο" Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού…

Gepostet von Χατζηπατέρειο – Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού am Montag, 12. Oktober 2020

 Λίγα λόγια για το Χατζηπατέρειο

Πρόκειται για ένα από τα λίγα εξειδικευμένα κέντρα θεραπείας και αποκατάστασης παιδιών με εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα και  έχει αναπτύξει ένα ολιστικό μοντέλο παροχής υπηρεσιών αποκατάστασης για παιδιά ηλικίας έως 12 ετών που εφαρμόζεται από την εξειδικευμένη θεραπευτική ομάδα του Κέντρου, παρέχοντας ταυτόχρονα στους γονείς ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη. Παρέχει επίσης βοήθεια στα παιδιά και στις οικογένειές τους μέσω υποστήριξης για πρόσβαση σε κοινωνικές δραστηριότητες και διοργάνωσης ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και κατασκηνώσεων.