Τον Ιούλιο διασκεδάζουμε με το μοναδικό πρόγραμμα των Disney καναλιών

Όπως κάθε μήνα έτσι και τον Ιούλιο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.

Δείτε το πρόγραμμα για τις μέρες που έρχονται:

Οι Γκριν στη Μεγαλούπολη

Καθημερινές έως την Παρασκευή 6 Ιουλίου στις 17:00

Τον Ιούνιο λανσάραμε τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Οι Γκριν Στη Μεγαλούπολη, ενώ αυτόν τον μήνα συνεχίζει με ολοκαίνουργια επεισόδια έως και την Παρασκευή 6 Ιουλίου, στις 17:00.

Η σειρά Οι Γκριν στη Μεγαλούπολη εξιστορεί τη ζωή του Κρίκετ Γκριν, που με την οικογένειά του μετακόμισε από την επαρχία στην Μεγαλούπολη. Όσο συνηθίζουν την πόλη, οι απόψεις τους για τις διαφορές μεταξύ επαρχίας και πρωτεύουσας, ξεδιπλώνονται με πολύ διασκεδαστικό τρόπο!  Στην πρεμιέρα επεισοδίων με τίτλο Ο Κωλοτούμπας Μπιλ

(Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 17:00) ο Κρίκετ μαθαίνει πως ο Μπιλ δεν πραγματοποίησε το παιδικό του όνειρο, να γίνει αθλητής. Η Γκράμα ισχυρίζεται πως ο Μπιλ απέτυχε επειδή δεν είχε κάποιον δάσκαλο να τον καθοδηγήσει, αλλά ο Κρίκετ της δείχνει πως έκανε λάθος!

Η σειρά Οι Γκριν στη Μεγαλούπολη κάνει πρεμιέρα στο Disney XD τις καθημερινές έως την Παρασκευή 6 Ιουλίου στις 17:00.

Σοφία η Πριγκίπισσα

Σάββατα έως 21 Ιουλίου στις 09:30

Η Σοφία Η Πριγκίπισσα συνεχίζει και αυτόν τον μήνα με νέα επεισόδια στο Disney Junior, κάθε Σάββατο έως τις 21 Ιουλίου στις 09:30.

Οι περιπέτειες της Σοφίας μεταφέρονται εκτός των ορίων της Ενχάντσια, ενώ έχει ταξιδέψει έως Τα Μαγικά Νησιά. Στο επεισόδιο με τίτλο Η Ευχή των Γενεθλίων, το Σάββατο 14 Ιουλίου στις 09:30, το λανθασμένο ξόρκι της Tίζζυ κάνει τη Σοφία να επαναλαμβάνει συνέχεια τα γεγονότα από τα, γεμάτα καταστροφές, γενέθλιά της, έως ότου ανακαλύψει το τι σημαίνει να έχει πραγματικά, χαρούμενα γενέθλια.

Τα νέα επεισόδια της σειράς Σοφία Η Πριγκίπισσα θα προβάλλονται έως και τις 21 Ιουλίου, κάθε Σάββατο στις 09:30.

Η φρουρά των λιονταριών

Σάββατα από τις 21 Ιουλίου στις 08:30

Οι προστάτες του Περήφανου Βασιλείου είναι και πάλι εδώ! Ο Σίμπα και η αγέλη του επιστρέφουν με ολοκαίνουργια επεισόδια της σειράς Η Φρουρά των Λιονταριών τα Σάββατα από τις 21 Ιουλίου στις 09:30, στο Disney Junior.

Στο πρώτο από τα νέα επεισόδια, το Οι νέοι γείτονες του Ραφίκι, ένα περίεργο κοπάδι μετακομίζει δίπλα στο Ραφίκι, και η Φρουρά προσπαθεί να τους βοηθήσει να βρουν καινούριο «σπίτι».

Τα νέα επεισόδια του Οι Φρουρά των Λιονταριών θα προβάλλονται κάθε Σάββατο από τις 21 Ιουλίου στις 09:30.

Μυστική πράκτορας Κεϊ-Σι

Σάββατα από 21 Ιουλίου στις 08:35

Η τρίτη σεζόν της σειράς Μυστική Πράκτορας Κέι-Σι συνεχίζει και αυτόν το μήνα στο Disney XD, με ολοκαίνουργια επεισόδια από το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 08:35.

Η Ζεντάγια είναι η έφηβη Κέι-Σι, που ανακαλύπτει πως οι γονείς της είναι κατάσκοποι, και περιμένουν να ακολουθήσει και η ίδια το ίδιο «μονοπάτι». Πρέπει να ισορροπήσει τις νέες της «απαιτήσεις» αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι έφηβοι. Στο πρώτο από τα νέα επεισόδια με τίτλο Βγάλτε με Έξω (21 Ιουλίου στις 08:35) η Κέι-Σι δεν θέλει να είναι πια μόνο φίλη με τον Ντάριεν. Αντιθέτως, θέλει να γίνει το κορίτσι του, ή τουλάχιστον, να βγουν ένα πρώτο ραντεβού.

Τα νέα επεισόδια Μυστική Πράκτορας Κέι-Σι συνεχίζουν στο Disney XD και αυτό τον μήνα, κάθε Σάββατο από τις 21 Ιουλίου στις 08:35.

Ξενοδοχείο για τέρατα

Καθημερινές από τη Δευτέρα 23 έως την Πέμπτη 26 Ιουλίου στις 17:40

Τα νέα επεισόδια του Ξενοδοχείο Για Τέρατα, δείχνουν την προσπάθεια της Μέιβις, να αποδείξει στον μπαμπά της, Δράκουλα, ότι μπορεί και μόνη της να αναλάβει το ξενοδοχείο του. Τα επεισόδια κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, ενώ το μεγάλο φινάλε θα προβληθεί την Πέμπτη 26 Ιουλίου στις 17:40, αποκλειστικά στο Disney Channel!

Η Mέιβις και οι τρεις καλύτεροί της φίλοι  θα ζήσουν πολλές περιπέτειες! Στο φινάλε της σεζόν με τίτλο Τα 115α Γενέθλια της Μέιβις (Πέμπτη 26 Ιουλίου στις 17:40) η Mέιβις γίνεται 115 χρονών, που σημαίνει ότι μπορεί να έχει την δική της κάπα! Αλλά για να την αποκτήσει, πρέπει να ταξιδέψει σε ένα μυστηριώδες και να ακολουθήσει ένα επικίνδυνο μονοπάτι με το κορίτσι-δαίμονα, τη Μιράντα.

Το Ξενοδοχείο Για Τέρατα  επιστέφει με ολοκαίνουργια επεισόδια από τη Δευτέρα 23 έως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου στις 17:40, μόνο στο Disney Channel.