Τραγωδία στην Πέλλα: Σε σοκ ο πατέρας που οδηγούσε το κλαρκ και καταπλάκωσε τον 10χρονο γιο του

Ήθελε να κάνει μία βόλτα με το κλαρκ του πατέρα του. Όμως, αυτή του η επιθυμία αποδείχθηκε μοιραία για την ζωή του.

Χθες το απόγευμα στην Πέλλα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, τούμπαρε το κλαρκ και καταπλάκωσε το 10χρονο αγοράκι μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού o πατέρας διατηρεί φανοποιείο στην περιοχή και χρησιμοποιεί το κλαρκ για τις δουλειές του. Χτες το απόγευμα, όμως, ανέβηκε και ο 10χρονος γιος του πάνω στο μηχάνημα με σκοπό να πάνε μια βόλτα στο χωριό.

Διαβάστε ακόμη: Τραγωδία στη Πέλλα: 10χρονος καταπλακώθηκε από κλαρκ που οδηγούσε ο πατέρας του

Σύμφωνα με την αστυνομία το κλαρκ που οδηγούσε ο πατέρας εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να καταπλακώσει το παιδί και να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, ο πατέρας είναι σε κατάσταση σοκ, καθώς αδυνατεί να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε το παιδί του ενώ οδηγούσε ο ίδιος το κλαρκ.

Δεύτερο χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια

Στο χωριό όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την άτυχη οικογένεια και μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι γονείς είναι συντετριμμένοι καθώς είναι το δεύτερο παιδί που χάνουν μέσα σε λίγα χρόνια.

Είχε φύγει από τη ζωή και άλλο παιδί τους σε πολύ μικρή ηλικία, από σοβαρή ασθένεια.

Η κηδεία του άτυχου μαθητή θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο χωριό Ριζό Πέλλας και την προανάκριση διεξάγει το αστυνομικό τμήμα Σκύδρας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα