Χριστίνα Μπόμπα- Σάκης Τανιμανίδης: Αποκάλυψαν το φύλο των δίδυμων μωρών τους

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανιδης αδημονούν για την στιγμή που θα σφίξουν στην αγκαλιά τους τα διδυμάκια τους. Πριν λίγες ώρες το ζευγάρι αποκάλυψε το φύλο των μωρών του με μια έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Δύο μαύρα φουσκωμένα μπαλόνια έκρυβαν την απάντησαν και όταν αυτά έσπασαν αποκαλύφθηκε το φύλο των μωρών που κυοφορεί η Χριστίνα.

Η Χριστίνα έσπασε το πρώτο μπαλόνι και από μέσα εμφανίστηκαν ροζ κομφετί και ο Σάκης το δεύτερο, από το οποίο επίσης εμφανίστηκαν ροζ κομφετί. Τα διδυμάκια τους, λοιπόν, θα είναι κοριτσάκια!

Η ανάρτηση έγραφε “Μάθαμε τα φύλλα των μωρών μας… και είμαστε τρισευτυχισμένοι! ? Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9 ?) ! Ανυπομονούμε για την διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένεια μας… εσάς! ♥️

Με το καλό!

Δείτε το βίντεο !

Χριστίνα Μπόμπα: Τα πρώτα λόγια μετά την αποκάλυψη ότι περιμένει κορίτσια

Η μέλλουσα μαμά που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μίλησε το πρωί της Τρίτης, με την Φαίη Σκορδά μέσω βίντεο κλήσης και αποκάλυψε το backstage της έκπληξης από τους φίλους τους.

Το μάθαμε το Σάββατο, τότε έγινε το πάρτι. Το μάθαμε από τον γιατρό μας μέσα στην εβδομάδα. Μας έδωσε ένα κλειστό φάκελο και τον δώσαμε στα παιδιά των κουμπάρων μας και η αδερφή του Σάκη μας έστειλε τα μπαλόνια. Ακόμα δεν έχουμε βρει τα ονόματα, τα σκεφτόμαστε”, ανέφερε η Χριστίνα Μπόμπα.

Σάκης Τανιμανίδης: Το πρώτο σχόλιο μετά την αποκάλυψη των φύλων των μωρών του

To πρωί της Τρίτης, ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, έκανε το πρώτο σχόλιο για το γεγονός ότι περιμένουν κοριτσάκια.

«Τη στιγμή που μαθαίνουμε ότι θα γίνω Σεΐχης με το χαρέμι μου! ❤️
Όπως βλέπετε κι εσείς η χαρά μας δεν κρύβεται (όχι ότι θα είχε καμία σημασία αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό)…και πλέον το μόνο που σκέφτομαι είναι το πότε θα γνωρίσω τα κορίτσια μου! ❤️
Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη που μας δείχνετε, σας νιώθουμε σαν την μεγάλη μας οικογένεια.

#ILoveThemAlready»

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)