Χριστούγεννα άνω κάτω με τα Rabbids στο River West

Τα πιο ανατρεπτικά διασκεδαστικά Χριστούγεννα έρχονται φέτος στο RIVER WEST με τα θεότρελα Rabbits, τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, που σκορπούν το γέλιο και ξετρελαίνουν με τις σκανταλιές τους μικρούς και μεγάλους. Η ξέφρενη διασκέδαση των Rabbids ξεκινά στις 9 Δεκεμβρίου και μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα σκορπίζουν τον ενθουσιασμό τους στο RIVER WEST.

Τα Rabbids, τα πιο τρελιάρικα πλάσματα, θα παρασύρουν τους μικρούς φίλους του RIVER WEST σε παιχνίδια με ξωτικά, παραστάσεις, παρελάσεις, εργαστήρια με κατασκευές και στιγμές απείρου γέλιου. Ταυτόχρονα, το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο τραίνο των Rabbids θα ταξιδεύει καθημερινά τους νεαρούς επισκέπτες σε όλο το γιορτινό εμπορικό και θα κρύβει εκπλήξεις και δώρα για τους επιβάτες του. Το μόνο το οποίο θα χρειάζεται για την επιβίβαση, θα είναι το μαγικό εισιτήριο το οποίο θα παραλαμβάνουν τα παιδιά από το Χιονισμένο Κιόσκι με προϋπόθεση το χαμόγελό τους!

Την διασκέδαση θα απογειώνει και ο Άγιος Βασίλης με τον βοηθό του τον Ρελόχ, που θα υποδέχεται τους μικρούς τους φίλους για Χριστουγεννιάτικες ευχές. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ καθώς με αφορμή το θεότρελο εορταστικό πρόγραμμα των Rabbids, θα τρέχουν απίστευτοι θεματικοί διαγωνισμοί στα social media του RIVER WEST με φανταστικά δώρα και μοναδικές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες.

Τα πιο τρελά Χριστούγεννα με τα Rabbids καταφτάνουν στο RIVER WEST, με ατελείωτη διασκέδαση για τους μικρούς αλλά και μία άνετη γιορτινή βόλτα για τους μεγαλύτερους, για όλα τα δώρα και τις εορταστικές αγορές των ημερών.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα Rabbids μας εγγυόνται την πιο ανατρεπτική διασκέδαση στο RIVER WEST!

Το πρόγραμμα των Χριστουγέννων με τα Rabbids είναι το εξής:

9-24/12 Δευτέρα – Παρασκευή 17.00 – 21.00 & τα Σάββατοκύριακα 12.00 – 20.00
27-30/12 Δευτέρα – Παρασκευή 13:00-21:00 & τo Σάββατο 12.00-20.00
Κυριακή 31/12 11.00- 15.00

Εκ παραδρομής συμπεριλάβαμε στις προτάσεις εξόδου μας για την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου την εν λόγω χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα που δυστυχώς δεν ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί. Ζητάμε συγνώμη για την ανάστατωση και την ταλαιπωρία τόσο στο κοινό όσο και στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST .

RIVER WEST

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ)

801 22 25 050