Υποκλινόμαστε σε αυτούς τους ξεχωριστούς μαθητές που παρήλασαν χθες υπερήφανα για την πατρίδα

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε χθες η εθνική επέτειος της επανάστασης του 1821 και σε όλη την Ελλάδα. Μαθητές και μαθήτριες από όλα τα σχολεία της χώρας με εθνική περηφάνια παρέλασαν τιμώντας τους αγώνες των ηρωικών προγόνων για ελευθερία. Γονείς, συγγενείς και πλήθος κόσμου χειροκρότησαν τη νεολαία.

Εμείς, στο Infokids.gr, υποκλινόμαστε και θέλουμε να εκφράσουμε την συμπάθειά μας στους ξεχωριστούς μαθητές που παρά τα όποια προβλήματα υγείας και τις αναπηρίες που έχουν εντούτοις απέδειξαν ότι η θέληση μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Τους συγκεντρώσαμε και σας τους παρουσιάζουμε σε ένα άρθρο θέλοντας να τους τιμήσουμε για είναι οι δικοί μας ήρωες!

Χανιά: Το πιο θερμό χειροκρότημα για τον 17χρονο τυφλό σημαιοφόρο

Το πιο θερμό χειροκρότημα γονέων και μαθητών απέσπασε ο 17χρονος Παρασκευάς Πιπεράκης, τυφλός μαθητής του μουσικού σχολείου στα Χανιά, που ως σημαιοφόρος κράτhσε ψηλά την σημαία. Όπως αναφέρει το zarpanews.gr τον 17χρονο Παρασκευά συνόδευε ένας συμμαθητής του.

Ράχες Φθιώτιδας: Ρίγη συγκίνησης για την 8χρονη τυφλή μαθήτρια

Καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση στις Ράχες Στυλίδας, η τυφλή μαθήτρια της Β’ Δημοτικού που παρέλασε και την 25η Μαρτίου με τη βοήθεια δύο συμμαθητριών της. Η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη σε όσους έγιναν μάρτυρες της στιγμής και οι επευφημίες αυθόρμητες για τη δύναμη και το θάρρος της μικρής μαθήτριας.

Χαϊδάρι: Οι πραγματικοί νικητές της ζωής τα παιδιά της “Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ.”

Τα παιδιά του εθελοντικού πολυχώρου με αναπηρία της “Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ.” έκλεψαν τις εντυπώσεις την Δευτερά 25 Μάρτιου στην κατάθεση στέφανου & στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μάρτιου στο Χαϊδάρι, στέλνοντάς το δικό τους μήνυμά δεν θα σταματήσω να προσπαθώ, και ας είναι δύσκολο, η θέληση μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο . Πρωταγωνιστές φυσικά, τα παιδιά μας οπού με τη συνοδεία των εθελοντών μας παρέλασαν με πολύ ενθουσιασμό στάθηκαν άξια μπροστά στα βλέμματα όλων των παρεβρισκόμενων, επισήμων, δημοτών, γονέων και απλού κόσμου, η συγκίνηση στους παριστάμενους ήταν πολύ μεγάλη, και τα  επιβράβευσαν δε με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα,