Ζώδια 2018: Τι λένε τα άστρα για τη νέα χρονιά;

Η χρονιά άλλαξε. Το 2018 ήρθε και εμείς το υποδεχθήκαμε δυναμικά, αισιόδοξα και με το βλέμμα να κοιτά μόνο μπροστά.

Φέτος, θα πάρουμε την μοίρα στα χέρια μας και δεν θα αφήσουμε τίποτα να μας χαλάσει τα σχέδια. Σκληρή δουλειά και σωστές αποφάσεις θα κάνουν το 2018 να μας μείνει αξέχαστο. Για να γίνει, όμως, αυτό πρέπει να είμαστε και σωστά προετοιμασμένες. Ωστόσο, μια μικρή βοήθεια δεν έβλαψε ποτέ!

Μπορεί, λοιπόν, οι αστρολογικοί χάρτες και τα σημάδια των ζωδίων να μην καθορίζουν τη ζωή μας μάς δίνουν, όμως, μερικά στοιχεία για να προχωρήσουμε, τουλάχιστον πιο δυναμικά!

Ας δούμε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για κάθε ζώδιο ξεχωριστά το 2018!

Κριός

Ετοιμαστείτε για μια χρονιά που οι στόχοι και τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να οργανωθείτε και να συγκεντρωθείτε σε όσα θέλετε όπως ποτέ δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος θα βρίσκονται για τα επόμενα δυο χρόνια στον τομέα της καριέρας σας, πράγμα που σημαίνει ότι οι πράξεις θα κάνουν τη διαφορά ή θα σας ρίξουν εκτός αγώνα. Οι Κριοί συχνά αποσπάστε από τους στόχους, ακόμα και αν έχουν προσπαθήσει πολύ για αυτούς! Φέτος, όμως, όλα δείχνουν ότι αυτή είναι η χρονιά σας.

Ταύρος

Το αστέρι σας φέτος λάμπει! Οι κινήσεις των πλανητών επηρεάζουν την κοινονικότητά σας, αλλά και τον έλεγχο που έχετε πάνω σε καταστάσεις και πράγματα. Ο Ουρανός βρίσκεται στον πρώτο ηλιακό σας οίκο πράγμα που σημαίνει ότι η χρονιά σας δεν θα είναι καθόλου βαρετή. Δημιουργικότητα, πίστη στον εαυτό σας, δυναμική αντιμετώπιση καταστάσεων είναι λίγα μόνο από αυτά που θα σας χαρακτηρίζουν το 2018. Φέτος, μάλιστα, είναι η χρονιά που θα ανακαλύψετε την πραγματική αγάπη και τη συντροφικότητα.

Δίδυμοι

Το 2017 ήταν σχετικά ευχάριστο για εσάς. Το 2018 προβλέπεται αρκετά εξωστρεφές, κοινωνικό και περιπετειώδες. Τα εξαίρετα επικοινωνιακά σας χαρακτηριστικά, η συνεχής επιμόρφωσή σας και οι επαφές σας σάς φέρνουν πιο κοντά στην επιτυχία. Το μόνο δύσκολο είναι ότι δεν θα βρείτε εύκολα ανθρώπους να ασπάζονται τις ίδιες ανησυχίες ή να μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας.

Καρκίνος

Νέες συμμαχίες, δεσμεύσεις, αλλά και αφοσίωση ζητά το 2018. Τα οικονομικά σας είναι στο επίκεντρο αυτή τη χρονιά και οι καίριες επενδύσεις σας απασχολούν. Με όλα τα παραπάνω φυσικά έρχονται μαζί νέες ευθύνες και υποχρεώσεις.  Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι, εξαιτίας των επιλογών σας, να αναρωτιέστε ποιοι είστε, πού πάτε και για ποιον σκοπό παλεύετε σε αυτή τη ζωή. Έχετε και αυτό το ενδεχόμενο στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ώστε να αποφύγετε κακοτοπιές από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας.

Λέων

Προσωπικές αλλαγές και ωριμότητα σας φέρνει η νέα χρονιά. Η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει, όπως ακριβώς και οι απαιτήσεις της δουλειάς. Από την άνοιξη και έπειτα οι αλλαγές γίνονται πιο αισθητές στην εργασία σας, αλλά και στην κοινωνική σας ζωή. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, ενώ περιπέτειες, αναζητήσεις και επίτευξη στόχων ευνοούνται.

Παρθένος

Τα περασμένα χρόνια ήταν χρόνια αλλαγών. Πολλά πράγματα τελείωναν και πολλά καινούρια ξεκινούσαν. Τεστάρατε τις σχέσεις σας και αφήσατε πίσω εκείνες που δεν σας ταίριαζαν. Φέτος, λοιπόν, οι καταστάσεις σας ευνοούν! Ακόμα και οικονομικά προβλήματα να έχετε, αυτά φαίνεται να αντιμετωπίζονται και εσείς να βρίσκεστε σε καλύτερη θέση. Πλέον, βρίσκεστε σε μία φάση που θέλετε να διακόψετε κάθε επαφή με παλιές συμπεριφορές και καταστάσεις. Θέλετε να προσεγγίσετε πιο ειλικρινείς και λιγότερο εγωιστικούς ανθρώπους. Αφήστε στην άκρη την ανάγκη σας να τα ελέγχετε όλα και εμπλακείτε στην διαδικασία αλλαγής…

Ζυγός

Έχετε φτάσει σε μια πολύ δύσκολη και περίεργη διασταύρωση. Είτε θα αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και θα γίνετε πιο ειλικρινείς είτε θα συνεχίσετε στα ίδια μοτίβα που δεν οδηγούσαν πουθενά. Η ελκυστικότητά σας, όμως, αυξάνεται, ειδικά τον Φεβρουάριο, ενώ οι νέες σχέσεις ευνοούνται. Γνωρίστε, λοιπόν, καινούριους ανθρώπους με κάθε ευκαιρία. Η δημιουργικότητα και η ανάγκη σας για καλλιτεχνική έκφραση εντείνονται, παράλληλα, και καλό είναι να μην τις σπαταλάτε άσκοπα. Εκμεταλλευτείτε τις και κάντε ό,τι σας αρέσει πραγματικά!

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί ξέρετε ποιοι ακριβώς είστε για αυτό είστε και τόσο ανθεκτικοί και σκληροί. Φέτος, αυτοπεποίθηση, αυθορμητισμός και προσωπική δύναμη σας χαρακτηρίζουν. Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας προτρέπει να αναγνωρίσετε λάθη και να ζητήσετε αληθινές συγγνώμες. Παράλληλα, το ένστικτό σας βοηθά να καταλάβετε εκείνους που σας πλησιάζουν με βάση κάποιο συμφέρον, ενώ είστε έτοιμοι να μεταλαμπαδεύσετε τις γνώσεις που αποκτήσατε τον περασμένο χρόνο και σε άλλους…

Τοξότης

Ευκαιρίες! Αυτό είναι το μότο της νέας χρονιάς για εσάς. Ένας ενθουσιώδης και συναρπαστικός χρόνος ξεκινά και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά. Νέοι συνεργάτες και projects ανοίγονται μπροστά σας, ενώ και η υγεία και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις βελτιώνονται. Αλλαγές συμβαίνουν πολλές και μόνο προς το καλύτερο. Φόβοι, ανασφάλειες και άγχη, όμως, σας κρατούν πίσω και στέκονται εμπόδια στο δρόμο σας. Αφήστε τα στην άκρη και κοιτάξτε μπροστά, είναι η καλύτερη στιγμή!

Αιγόκερως

Το 2018 προβλέπεται πολύ δυναμικό για εσάς. Πολλά γεγονότα συμβαίνουν και τα περισσότερα είναι υπέρ σας. Σχέσεις και οικογένεια ευνοούνται, ενώ μερικά πολύ θετικά γεγονότα έχουν ήδη ξεκινήσει. Δυσκολίες, όμως, πάντα θα προκύπτουν. Έτσι, αν ξέρετε ποιος είναι ο πραγματικός σας στόχος και μείνετε προσηλωμένοι σε αυτόν θα έχετε μόνο θετικά αποτελέσματα. Σκεφτείτε να κάνετε επαφές με πρόσωπα που θεωρούνται πρότυπα, αρχηγοί και υποκινητές θετικών καταστάσεων για να πετύχετε, αλλά και να σταματήσετε σχέσεις και φιλίες που μπορεί να σας κρατούν πίσω…

Υδροχόος

Αλλαγές, πολλές αλλαγές θα βιώσουν οι Υδροχόοι το 2018. Ξεκινήματα, νέες καταστάσεις, ευκαιρίες, αναπάντεχες κινήσεις θα χαρακτηρίζουν τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Αλλαγές και στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα, που μπορεί καμιά φορά να φαίνονται δύσκολες, αλλά εσείς μην χάσετε την πίστη σας στους ανθρώπους! Η αβεβαιότητα πάντα θα υπάρχει και σίγουρα ένα στήριγμα πάντα βοηθά, οι καταστάσεις, όμως θα σας οδηγήσουν στο να γίνετε πιο προσγειωμένοι και σταθεροί μέσα σε μια ροή δυσάρεστων, ίσως, αλλαγών…

Ιχθείς

Τα πράγματα κυλούν θετικά για εσάς φέτος! Μπορεί ήδη να έχετε παρατηρήσει ότι είστε πιο αισιόδοξοι και δυναμικοί, παρά τα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας. Βάζετε σε προτεραιότητες τις ανάγκες σας γίνεστε πιο ρεαλιστές φέτος. Αλλαγές στη συμπεριφορά σας και ειλικρινείς προσεγγίσεις καταστάσεων θα αποτελέσουν μια υγιέστατη, θεραπευτική διεργασία. Οι οικονομικές σας ευθύνες αυξάνονται, όπως, όμως κάνουν και τα επίπεδα αυτοπεποίθησή σας μέσα από τα ενδιαφέροντά σας.