2 τυχεροί κερδίζουν το βιβλίο «Οι δουλειές που έκανε ο Άι Βασίλης πριν γίνει Άι Βασίλης» των εκδόσεων Υδροπλάνο

Τα παιδιά λατρεύουν τον Άγιο Βασίλη και γι’αυτό θέλουν να μάθουν τα πάντα γι’αυτόν! Πού ζει, πώς περνά τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου, αν είναι παντρεμένος και… τι έκανε στη ζωή του πριν γίνει Άγιος Βασίλης; Το βιβλίο «Οι δουλειές που έκανε ο Άι Βασίλης πριν γίνει Άι Βασίλης» του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου, από τις εκδόσεις Υδροπλάνο απαντά σε αυτό -και σε πολλά ακόμα που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τα παιδιά! Δύο τυχεροί αναγνώστες του infokids.gr, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να το χαρίσουν στα δικά τους παιδιά!

«Οι δουλειές που έκανε ο Άι Βασίλης πριν γίνει Άι Βασίλης»

Πόσες δουλειές αλλάζει ένας άνθρωπος στη διάρκεια της ζωής του; Έρευνες έχουν δείξει ότι ένας μέσος άνθρωπος αλλάζει κατά μέσο όρο δώδεκα δουλειές στην καριέρα του. Έτσι και ο Άι Βασίλης έκανε πολλές και διαφορετικές δουλειές πριν γίνει ο γνωστός και αγαπημένος σε όλους μας Άι Βασίλης. Ένα παραμύθι διαφορετικό από τα άλλα… Ένα παραμύθι που πριν ξεκινήσεις να το διαβάζεις, πρέπει πρώτα να διαβάσεις το βιογραφικό του συγγραφέα και της εικονογράφου. Εκεί κρύβεται ένα μεγάλο μυστικό!

Ε, ναι! Αποφάσισα να μιλήσω. Τι να πω; Θα σου πω πράγματα που είμαι σίγουρος ότι θέλεις να μάθεις. Με λένε Δημήτρη Παναγιωτόπουλο και είμαι φίλος του Άι Βασίλη. Δεν το πιστεύεις; Στο βιβλίο που ο ίδιος ο Άι Βασίλης μου ζήτησε να γράψω, έχω στοιχεία που αποδεικνύουν ότι σου λέω την αλήθεια και φυσικά «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες για τις δουλειές που έκανε πριν γίνει ο γνωστός και αγαπημένος σε όλους μας Άι Βασίλης.

Ήξερες ότι… όταν δούλευε στο ταχυδρομείο ήταν φίλος με τον Ερμή; Όχι, όχι τον αγγελιοφόρο των θεών του Ολύμπου.

Ήξερες ότι… η οικονομική κρίση που υπάρχει και σήμερα τον οδήγησε στην αναζήτηση άλλης δουλειάς;

Ήξερες ότι… είχε έμφυτο το ταλέντο της επικοινωνίας, ένα προσόν που είναι απαραίτητο για μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο των πωλήσεων;

Ήξερες ότι… το «παρκούρ» που έκανε όταν ήταν μικρός τον βοήθησε σε μια δουλειά που έκανε;

Ήξερες ότι… η ανάπτυξη της τεχνολογίας τον οδήγησε για άλλη μια φορά στην αναζήτηση νέας δουλειάς;

Ήξερες ότι… δούλευε στο πιο γνωστό «μπάρμπερ σοπ» της πόλης.

Ήξερες ότι… η πέμπτη δουλειά που έκανε στην καριέρα του ήταν «πάστρι σεφ»;

Ήξερες ότι… τους ταράνδους τους γνώρισε όταν δούλευε ως επιστάτης σε έναν ζωολογικό κήπο;

Ήξερες ότι… μπορεί να μπει στο σπίτι σου, ακόμα και αν δεν έχεις τζάκι;

Αυτά και άλλα πολλά θα μάθεις όταν διαβάσεις το βιβλίο μου με τίτλο «Οι δουλειές που έκανε ο Άι Βασίλης πριν γίνει… Άι Βασίλης».

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ο τυχερός αναγνώστης που θα κερδίσει ένα από τα δύο αντίτυπα του βιβλίου «Οι δουλειές που έκανε ο Άι Βασίλης πριν γίνει Άι Βασίλης» των εκδόσεων Υδροπλάνο.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ο τυχερός αναγνώστης που θα κερδίσει ένα από τα δύο αντίτυπα του βιβλίου «Οι δουλειές που έκανε ο Άι Βασίλης πριν γίνει Άι Βασίλης» των εκδόσεων Υδροπλάνο.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 29η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Σταυρούλα Άνθη

2.Σπυριδούλα Κατσίμπρα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.