5 αναγνώστες κερδίζουν από ένα πακέτο με προϊόντα SANITAS αξίας 20 ευρώ

Το φθινόπωρο έφτασε και πάλι για να προσφέρει μια αύρα ανανέωσης, να μας βοηθήσει να ανασυνταχθούμε και να αναδιοργανωθούμε. Για τους λάτρεις των ζεστών στιγμών στο σπίτι, τους υπέρμαχους της οργάνωσης, όσους εκτιμούν την καθαριότητα και την άνεση, η SANITAS, η Νο1 μάρκα προϊόντων οικιακής χρήσης, έρχεται και αυτό το φθινόπωρο για να τα κάνει #olapioapla.

Χρόνια εμπειρίας έχουν οδηγήσει στη δημιουργία μιας ευρείας γκάμας προϊόντων για την ασφάλεια των τροφίμων, τον καθαρισμό του σπιτιού και την αποκομιδή των απορριμμάτων. Κι επειδή το Infowoman.gr θέλει να κάνει τη ζωή και τις καθημερινές σας στιγμές στο σπίτι πιο εύκολες, προσφέρει σε πέντε τυχερούς προϊόντα SANITAS που θα σας λύσουν τα χέρια!

Τα δώρα του διαγωνισμού

Ξεκινώντας από την κουζίνα, η SANITAS είναι ο ειδικός που εγγυάται, ότι τα τρόφιμά σας έρχονται σε επαφή με ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα. Σύμμαχος στο μαγείρεμα και στο ψήσιμο, στη μεταφορά και στην αποθήκευση τροφίμων, η SANITAS προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλών προδιαγραφών αντοχής και υγιεινής για κάθε ανάγκη στην κουζίνα.

Χάρη στην αντικολλητική επιφάνεια ψησίματος SANITAS Teflon™ ψήνουμε ξανά και ξανά χωρίς να κολλάνε τα φαγητά και να λερώνουμε τα σκεύη, ενώ χάρη στο αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε στρογγυλά φύλλα δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο από το μαγείρεμα για να κόψετε την αντικολλητική επιφάνεια ψησίματος στις κατάλληλες διαστάσεις.

Η μεγάλη ποικιλία σε σακούλες τροφίμων και φαγητοδοχεία θα σας βοηθήσουν όπως πάντα να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και προστατευμένα. Οι σακούλες τροφίμων Slide & Lock ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη, αφού έχουν εξαιρετικά μεγάλη αντοχή, αλλά και κλείνουν πανεύκολα χάρη στο κλείσιμο ασφαλείας Slide & Lock. Έτσι είναι ιδανικές για την φύλαξη ευπαθών τροφίμων και άλλων αντικειμένων που θέλετε να προφυλάξετε από μικρόβια (π.χ. την οδοντόβουρτσα κατά τη διάρκεια ταξιδιού).

Προχωρώντας στη μεταφορά των απορριμμάτων, οι σακούλες της SANITAS είναι ιδανικές αφού είναι κατασκευασμένες από υλικά προηγμένης τεχνολογίας και εξαιρετικής αντοχής, προκειμένου να παραμείνουν άθικτες και να σας απαλλάξουν από το άγχος πιθανών οπών και σκισιμάτων. Δοκιμάστε τις μικρές αρωματικές για καλαθάκια μπάνιου και φυσικά τις μεγάλες Εasy-pack με χερούλια για μεγαλύτερη ευκολία στο κλείσιμο, αλλά και τη μεταφορά των απορριμμάτων σας.

Και φυσικά μην ξεχνάτε τα ποιοτικά και ανθεκτικά προϊόντα καθαρισμού της SANITAS, τα οποία θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το χώρο σας καθαρό και περιποιημένο. Τα εξειδικευμένα σφουγγαράκια για την κουζίνα θα σας βοηθήσουν να εξαφανίσετε και τους πιο επίμονους και δύσκολους λεκέδες.

Τα σφουγγαράκια κουζίνας με την ανάγλυφη επιφάνεια σε 4 υπέροχα χρώματα, είναι ιδανικά γιατί συγκρατούν το υγρό πιάτων δημιουργώντας περισσότερο αφρό και κάνοντας το καθάρισμα των σκευών σας πιο εύκολο από ποτέ!

Με τις νέες σφουγγαρίστρες μεγάλης αντοχής της SANITAS θα καθαρίσετε κάθε δάπεδο πιο εύκολα από ποτέ, ενώ με τις εξωτερικές ανάγλυφες λωρίδες τους θα εξαφανίσετε ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες.

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ένας από τους πέντε τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν προϊόντα SANITAS αξίας 20 ευρώ. Κάθε σετ περιλαμβάνει την αντικολλητική επιφάνεια ψησίματος SANITAS Teflon™, τα αντικολλητικά στρογγυλά φύλλα ψησίματος, τις σακούλες τροφίμων Slide & Lock, τα σφουγγαράκια κουζίνας με ανάγλυφη επιφάνεια, τις σφουγγαρίστρες μεγάλης αντοχής καθώς και τις αρωματικές σακούλες για το μπάνιο και τις Εasy-pack.

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 15:00

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ένας από τους πέντε τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν προϊόντα SANITAS αξίας 20 ευρώ. Κάθε σετ περιλαμβάνει την αντικολλητική επιφάνεια ψησίματος SANITAS Teflon™, τα αντικολλητικά στρογγυλά φύλλα ψησίματος, τις σακούλες τροφίμων Slide & Lock, τα σφουγγαράκια κουζίνας με ανάγλυφη επιφάνεια, τις σφουγγαρίστρες μεγάλης αντοχής καθώς και τις αρωματικές σακούλες για το μπάνιο και τις Εasy-pack.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 14η Νοεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1,Ελένη Τζαβοπούλου

2.Νίκος Σαββάκης

3.Ιφιγένεια Αγγέλου

4.Νέστωρ Παπαρούπας

5.Μαρία Κουτσουροπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.