5 υπέροχες λαμπάδες για μεγαλύτερα κορίτσια

Πλέον, μετράμε αντίστροφα για το Πάσχα κι αν έχετε κάποιο βαφτιστήρι το πιθανότερο είναι να έχετε ήδη ψωνίσει ή να βρίσκεστε σε πυρετώδεις αναζητήσεις για τα δώρα που θα του πάρετε.

Για τα πιο μικρά έχετε σίγουρα ρωτήσει, ψάξει και βρει όσα θέλετε. Αν, όμως, το βαφτιστηράκι σας έχει μεγαλώσει και είναι και κορίτσι τι λαμπάδα θα πάρετε;

Οι νεαρές δεσποινίδες δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε παιδική λαμπάδα μα ούτε ένα απλό κερί. Γι’ αυτό και εμείς βρήκαμε και σας προτείνουμε μερικές, οι οποίες ταιριάζουν άψογα στις έφηβες και γιατί όχι, μπορούμε να κρατήσουμε ακόμα και εμείς!

Λαμπάδες με funky διάθεση

Μονόκερος, φλαμίνγκο ή κύκνος; Ό,τι και αν αγαπά η βαφτιστήρα σας μπορεί τώρα να το έχει στην λαμπάδα της με τις υπέροχες προτάσεις των Accessorize. Μάλιστα, τα στολίδια πάνω στα κεριά μπορούν να ομορφύνουν με πολύ ιδιαίτερο τρόπο τις τσάντες και τα jackets ή το μπρελόκ των κλειδιών της. Συνδυάστε την λαμπάδα της βαφτιστήρας σας με κάποιο υπέροχο φόρεμα ή αξεσουάρ από τις υπέροχες προτάσεις των Accessorize Angels & Monsoon Children. Τιμή: 14,90€. Βρείτε την εδώ και στα καταστήματα Accessorize.

Λαμπάδα με κόσμημα

Ένα πολύ ιδιαίτερο κερί με μεταλλική βάση και δώρο βραχιόλι με μαργαριτάρι. Τα κοσμήματα αρέσουν πολύ στις έφηβες κοπέλες και η Άννα Μαρία Μαζαράκη το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Τιμή: 20,00€. Βρείτε την εδώ(ο σύνδεσμος δεν υπάρχει πια).

Λαμπάδα με καμβά για κέντημα

Για τις πιο ρομαντικές κοπέλες, ένα αρωματικό κερί με ένα πολύ όμορφο στολίδι, στο οποίο αργότερα μπορεί να δημιουργήσει και κάτι μόνη της, από το Love to Create. Τιμή: 19,00€. Βρείτε την εδώ.

Λαμπάδα με νεράιδα

Οι νεράιδες αρέσουν σε όλα τα κορίτσια ανεξάρτητα από την ηλικία τους και η συγκεκριμένη λαμπάδα από τη Νεραϊδοχώρα, με την ξύλινη νεράιδα μας θυμίζει παραμύθι. Μάλιστα, συνοδεύεται και από ένα μικρό κόσμημα, πάλι, με νεράιδα. Τιμή: 12,50€. Βρείτε την εδώ(ο σύνδεσμος δεν είναι διαθέσιμος).

Λαμπάδα με ξύλο και ύφασμα

Η τελευταία λέξη της μόδας στις λαμπάδες ορίζει ξύλο ως φόντο. Στη συγκεκριμένη λαμπάδα από το Heaven Creations συνδυάζεται με το ύφασμα και το ιδιαίτερο χρώμα, ενώ συνοδεύεται και από μια υπέροχη υφασμάτινη θήκη. Τιμή:15,00€. Βρείτε την εδώ.