Ανακαλύπτουμε το πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος από την οθόνη μας (10/5)

H καθιερωμένη προγραμματισμένη εκδήλωση γνωριμίας που διοργανώνει κάθε χρόνο το Pierce ­– Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, προσκαλώντας τους υποψήφιους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και τους γονείς τους να ανακαλύψουν τις πολλές και ποιοτικές εκπαιδευτικές επιλογές που προσφέρει, φέτος θα διεξαχθεί online.

Το φετινό διαδικτυακό ραντεβού για το Discover Pierce Day from Home,  δίνεται για την Κυριακή 10 Μαϊου, 11:00 – 12:30 και θα δώσουμε όλοι το “παρών” εξ αποστάσεως για να μάθουμε όλα όσα φέρνουν το Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος στην πρωτοπορία των εκπαιδευτικών επιλογών μέσα από διαδραστικά video και παρουσιάσεις των μαθητών των σχολείου, που αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της εκπαιδευτικής του καινοτομίας.

Τι θα ανακαλύψουν στο Discover Pierce Day from Home οι υποψήφιοι μαθητές και οι γονείς τους;

Στο πλαίσιο του Discover Pierce Day from Home, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για την ολόπλευρη εκπαίδευση που παρέχει στους μαθητές και να γνωρίσετε το πρόγραμμα και τους καθηγητές του Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Η ακαδημαϊκή υπεροχή του έγκειται στη φιλοσοφία του, που είναι όχι μόνο να προσφέρει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών σε σύγχρονες εγκαταστάσεις αλλά και να δημιουργεί χαρισματικούς ανθρώπους με πολύπλευρη προσωπικότητα. Σε ένα χώρο 260 στρεμμάτων στην Αγία Παρασκευή, με αθλητικές εγκαταστάσεις ολυμπιακών προδιαγραφών, παρέχει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και μια μαθητική ζωή γεμάτη συναρπαστικές ευκαιρίες μέσω των πρωινών και απογευματινών μαθητικών ομίλων, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Άλλωστε αυτή είναι και η αποστολή του Σχολείου στα 145 χρόνια της ιστορίας του: να προσφέρει ολόπλευρη εκπαίδευση σε κάθε μαθητή που φοιτά στο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, επιτελώντας κοινωνικό έργο με διαχρονική αξία.

Γιατί να επιλέξετε το Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος για τις σπουδές του παιδιού σας

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα IB του Pierce  που είναι σχεδιασμένο να προσφέρει στους μαθητές τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να ενσωματωθούν αβίαστα στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα των κορυφαίων πανεπιστημίων του εξωτερικού, όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και για τις εκπαιδευτικές επιλογές του ελληνικού προγράμματος σπουδών  που οδηγούν σε υψηλά ποσοστά εισαγωγής σε ελληνικά πανεπιστήμια.

Το Pierce για ακόμη μια χρονιά, εξασφάλισε και προσφέρει 59 νέες αθλητικές, μουσικές, ακαδημαϊκές υποτροφίες  που σε συνδυασμό με τα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης, συμβάλλουν τα μέγιστα ούτως ώστε ταλαντούχοι μαθητές να αποκτήσουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση.

Δηλώστε συμμετοχή

Discover Pierce Day from Home και…ανακαλύπτουμε online τον κόσμο του Pierce, Κυριακή 10 Μαϊου, 11:00 – 12:30. Όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση δηλώστε συμμετοχή εδώ.