Απίθανος μπαμπάς έφτιαξε παιδότοπο με… ασανσέρ για το μωρό του και η αντίδρασή του «τα σπάει» (video)

Απίθανος μπαμπάς έφτιαξε παιδότοπο με... ασανσέρ για το μωρό του και η αντίδρασή του «τα σπάει» (video)

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι και οι μπαμπάδες είναι αξιολάτρευτοι. Ειδικά, αν έχουν μεράκι, όρεξη και -αυτό που λέμε- «πιάνουν τα χέρια τους» μπορούν να κάνουν θαύματα.

Όπως ο μπαμπάς της ιστορίας μας, ο οποίος έκανε μία φανταστική έκπληξη στον μικρό γιο του, φτιάχνοντας με τα χέρια του ένα ξύλινο παιδότοπο με… ασανσέρ! Η αντίδραση του μικρούλη φυσικά ήταν απίστευτη με τη χαρά του να λιώνει το διαδίκτυο.

Το βίντεο που καταγράφηκε δείχνει το μικρό παιδί να τρέχει προς το αυτοσχέδιο ασανσέρ. Το παιδί χειροκροτά και γελά ενθουσιασμένο μέσα στο κουβούκλιο, όταν ο μπαμπάς του δίνει την οδηγία να ασφαλίσει την αλυσίδα.

Καταλαβαίνει την εντολή, αλλά δεν μπορεί μόνος να βάλει την αλυσίδα και εκεί έρχεται ο μπαμπάς του και το βοηθά, προκειμένου να βεβαιωθεί, ότι το παιδί του θα είναι ασφαλές. Στη συνέχεια τραβά ένα σκοινί που είναι δεμένο στον ανελκυστήρα και ανεβάζει το παιδί στον όροφο του παιδότοπου, ενώ του λέει να κρατηθεί καλά ενόσω ανεβαίνει.

Το βίντεο ανέβηκε στο Twitter στις 22 Σεπτεμβρίου και μέσα σε δύο ημέρες είχε ξεπεράσει τα 4,5 εκατομμύρια views.

Φυσικά, το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από τους συγκινημένους χρήστες του διαδικτύου που χειροκρότησαν τον μπαμπά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αγαπούν αυτούς τους μπαμπάδες που κάνουν τα πάντα για να χαμογελά το παιδί τους.

Δείτε το βίντεο και θα «λιώσετε» από τη γλύκα, είμαστε σίγουροι!

Διαβάστε επίσης:

Η μαθήτρια του 4ου ΓΕΛ Βόλου και αθλήτρια κωπηλασίας διεκδικεί το βραβείο καλύτερης Ευρωπαίας αθλήτριας της χρονιάς!

Η UNICEF και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών θέλουν κάθε παιδί στην Ελλάδα να ανοίξει τα φτερά του σε έναν κόσμο χωρίς βία

Στέλιος Πέτσας: “Θα εξασφαλίσουμε την θέρμανση στα σχολεία”