Δ. Λάρισας: “Ακραίοι, σκοταδιστές, φασίστες και μισαλλόδοξοι” οι κάτοικοι που έσπειραν τον πανικό στην εκδήλωση της Αμάλ

Δ. Λάρισας: “Ακραίοι, σκοταδιστές, φασίστες και μισαλλόδοξοι” οι κάτοικοι που έσπειραν τον πανικό στην εκδήλωση της Αμάλ

Με τα σκοτεινά χρώματα του μίσους βάφτηκε η χθεσινή εκδήλωση της υποδοχής της κούκλας Αμάλ στις όχθες του Πηνειού, όταν ορισμένοι κάτοικοι της Λάρισας και γύρω περιοχών αποφάσισαν να εμποδίσουν την φιλειρηνική εκδήλωση με το σπουδαίο πανανθρώπινο μήνυμα της συμπαράστασής μας προς τα παιδιά-θύματα της προσφυγικής κρίσης.

Μια μικρή ομάδα φανατισμένων ρατσιστών, όχι μόνο εμπόδισε την πορεία της εκδήλωσης, αλλά και πέταξε πέτρες στους κατοίκους που συμμετείχαν με χαρά στην εκδήλωση, τρομοκρατώντας τα παιδιά.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Δήμος Λαρισαίων προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση, διευκρινίζοντας, ότι “Στην Λαρισα φωνές διχασμού, μισαλλοδοξίας και ρατσισμού είναι και θα παραμείνουν στο περιθώριο.”

Τις επόμενες ημέρες η Αμάλ πρόκειται να βρεθεί στην Αττική, ενώ σύντομα θα μας αποχαιρετίσει από το λιμάνι του Πειραιά, για να βρεθεί στο Μπάρι της Ιταλίας, όπου θα κάνει την επόμενη στάση της.

Διαβάστε ακόμα:

Γονείς, προσοχή! Ανακαλούνται πασίγνωστα μπισκότα

Κεραμέως: “Τα σχολεία θα λειτουργήσουν με περισσότερα εργαστηριακά τεστ και μάσκα παντού”

Νεκρός από ηλεκτροπληξία ανήλικος στην Χαλκίδα