Η ιδέα αυτής της μαμάς κρατά απασχολημένες τις κόρες της για ώρες στην καραντίνα!

«Λατρεύω τα κορίτσια μου και το να περνώ χρόνο μαζί τους, όμως δεν είναι πάντα εύκολο, οπότε διαρκώς ψάχνω να βρω ιδέες για να τις κρατώ απασχολημένες με διασκεδαστικές δραστηριότητες» λέει η μαμά-blogger Melissa Lynn Temerowski, η οποία πριν από μερικές ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία ωραία ιδέα για την απασχόληση των κοριτσιών της που παραμένουν κλεισμένα για μέρες στο σπίτι.

«Ένα από τα πράγματα που τους αρέσει να κάνουμε μαζί είναι να βάφουμε τα νύχια μας, οπότε σήμερα, αφού η μεγάλη μου κόρη έβαψε τα δικά μου νύχια, συνειδητοποίησα πόση ώρα μπορεί να απασχοληθεί με αυτή τη δραστηριότητα και πόσο συγκεντρωμένα. Βρήκα, λοιπόν, ένα ρολό από χαρτόνι στην αποθήκη και κάποια παλιά μανό που δεν χρησιμοποιώ πια και σκέφτηκα: Γιατί όχι;

Η μεγάλη μου κόρη, λοιπόν, σχεδίασε με έναν μαρκαδόρο το περίγραμμα από τις παλάμες της, τις δικές μου παλάμες και αυτές της αδερφής της, τους σχεδίασε και νύχια και έπειτα άρχισαν να τα χρωματίζουν! Και πραγματικά το κατευχαριστήθηκαν!»

Τέλεια ιδέα; Και με υλικά που έχουμε ήδη στο σπίτι!