Αρχική Νέα Η Κεφαλονιά τίμησε τη μνήμη της 8χρονης Σάφι από το Μάντσεστερ που είχε ζήσει στο νησί

Η Κεφαλονιά τίμησε τη μνήμη της 8χρονης Σάφι από το Μάντσεστερ που είχε ζήσει στο νησί

Μόλις λίγες ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ που στέρησε τη ζωή σε 22 ανθρώπους, οι Βρετανοί κάτοικοι της Κεφαλονιάς αλλά και οι ντόπιοι τίμησαν τη μνήμη του μικρότερου σε ηλικία θύματος, της 8χρονης Σάφι-Ρόουζ Ρούσος.

Η Σάφι είχε ζήσει στην Κεφαλονιά μαζί με τη μητέρα της, καθώς η οικογένειά της διατηρούσε κατάστημα στο νησί και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή μεταξύ της βρετανικής κοινότητας εκεί.

Ένα συνομήλικο κοριτσάκι με τη μικρή Σάφι, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε στις 22 Μαΐου στο Μάντσεστερ, άφησε στη μνήμη της ένα μπαλόνι να ανέβει στον ουρανό, να συναντήσει τους αγγέλους και τη Σάφι, ενώ ακούγονταν μουσικά κομμάτια που της άρεσαν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.