Καλά τα νέα για τον 17χρονο Γιάννη: Βγαίνει νικητής στη μεγάλη μάχη της ζωής του!

Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει ακόμα, όμως οι μεγάλες νίκες του πρέπει να γιορτάζονται! Και πρέπει όλος ο κόσμος να τις μαθαίνει, για να κατανοήσει επιτέλους, ότι πολύ συχνά το φάρμακο κατά του καρκίνου είναι ο ίδιος ο άνθρωπος: Ο άνθρωπος που θα σπεύσει να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών!

Ένας τέτοιος άνθρωπος συνέβαλλε, ώστε ο Γιάννης Κορδίλας, ένας 17χρονος που πάσχει από Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία τύπου Β και τον περασμένο Αύγουστο απελπισμένα ζητούσε βοήθεια για να σωθεί η ζωή του, να μας χαρίζει σήμερα το χαμόγελο της νίκης από Νοσοκομείο της Γερμανίας στο οποίο πραγματοποιούνται οι θεραπείες του.

Γιατί λίγες ημέρες μετά την έκκληση του παιδιού, βρέθηκε ο κατάλληλος δότης και έδωσε μυελό των οστών, χαρίζοντάς του το σπουδαιότερο δώρο της ζωής του!

Πριν από μερικές ώρες, η οικογένεια του Γιάννη, μέσω της σελίδας που έχουν φτιάξει γι’αυτόν στο Facebook, προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση:

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σπεύδουμε να σας ενημερώσουμε για τα καλά νέα που μόλις σήμερα μάθαμε.

**Τα αποτελέσματα της παρακέντησης μυελού στην οποία υποβλήθηκε ο Γιάννης μας την Τρίτη είναι πεντακάθαρα! **

Αποζημιωθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο για τις μέρες αγωνίας που περάσαμε. Λάβαμε ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δώρο. Σας ευχαριστούμε όλους τόσο πολύ για το ενδιαφέρον σας, για τις ευχές σας, για την υποστήριξή σας. Είναι τρομερά συγκινητικό και συνάμα τονωτικό και εμψυχωτικό.

***Ο Γιάννης παραμένει πάντα δυνατός και μαχητής.

***Θα χρειαστεί να μεταγγίζεται με αντισώματα για τις επόμενες 4 ημέρες, κάτι που ίσως επαναληφθεί μετά από 2 ή 3 εβδομάδες. Όμως δεν πτοείται και μένει πιστός στον αγώνα του. Λίγος πυρετός τον ταλαιπωρεί, παρενέργεια των μεταγγίσεων, κατά τα άλλα όμως δεν χάνει ούτε στιγμή το χαμόγελο και την αισιοδοξία του.

***Προσευχόμαστε να έχουμε καλές γιορτές, υγιείς, ενωμένοι, αγαπημένοι και ήρεμοι. ***

**Ευχόμαστε το ίδιο για όλους εσάς. Υγεία, γαλήνη, ευτυχία, αγάπη. **

Με την ελπίδα να γιορτάσουμε του χρόνου στο σπίτι μας, σας ευχόμαστε καλό βράδυ και προπαντός καλές γιορτές με τις οικογένειές σας. 

Γιατί..

«Όταν σώζεις ένα παιδί σώζεις όλο τον κόσμο»