«Καλώς ήλθατε» στην Α Δημοτικού: Οι Σύλλογοι Γονέων υποδέχθηκαν τα φετινά πρωτάκια με υπέροχα δωράκια

«Καλώς ήλθατε» στην Α Δημοτικού : Οι Σύλλογοι Γονέων υποδέχθηκαν τα φετινά πρωτάκια με υπέροχα δωράκια

Το πρώτο κουδούνι για τη φετινή σχολική χρονιά χτύπησε την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η μέρα αυτή είναι ιδιαίτερη για τα πρωτάκια, τους μαθητές της Α Δημοτικού, που περνούν για πρώτη φορά το κατώφλι του μεγάλου σχολείου.

Τα τελευταία χρόνια με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του εκάστοτε σχολείου διοργανώνονται την πρώτη μέρας της έναρξης των σχολείων τελετές υποδοχής των μικρότερων μαθητών, οι τάξεις τους στολίζονται με μπαλόνια, και τους περιμένουν στα θρανία τους αναμνηστικά δωράκια.

Ας δούμε πώς υποδέχθηκαν τα πρωτάκια της φετινής χρονιάς

Πρόκειται για μια αξιόλογη κίνηση ώστε να νιώσουν τα πρωτάκια την αγάπη και το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων γι’ αυτά και συνάμα να αναπολούν με νοσταλγία την πρώτη τους μέρα στο Δημοτικό όταν μεγαλώσουν.

Το Ιnfokids.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλα τα σχολεία που για ακόμη μια χρονιά  θέλησαν να κάνει την πρώτη μέρα των μικρότερων μαθητών του σχολείου μια ευχάριστη εμπειρία που θα θυμούνται για πάντα και για αυτό εμπνεύστηκε και υλοποίησε ένα πρωτότυπο τρόπο καλωσορίσματος στο νέο σχολικό περιβάλλον.

6ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής

«Καλώς ήλθατε» στην Α Δημοτικού : Οι Σύλλογοι Γονέων υποδέχθηκαν τα φετινά πρωτάκια με υπέροχα δωράκια

Περνώντας για πρώτη φορά οι μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής  στην τάξη τους αντίκρισαν μια όμορφη εικόνα. Μια αίθουσα γεμάτη με πολύχρωμα μπαλόνια και σε κάθε θρανίο τους περίμενε μια ζελατίνα, μολύβια και γόμες. Όπως δήλωσαν και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων “Μπράβο και Συγχαρητήρια!!! Και φέτος το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας παρα τις αντίξοες συνθήκες που ζούμε, δίνει προτεραιότητα στους μικρούς νέους μαθητές που θα έρθουν για πρώτη φορά. Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και ας ελπίσουμε να κυλήσει ομαλά!”

 4ο Δημοτικό Σχολείου Μαρκοπούλου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στην έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-2022, καλοσωρίζει τα πρωτάκια μας με ένα δωράκι – έκπληξη για το κάθε παιδάκι. Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι ” Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά του σχολείου Καλή και Δημιουργική χρονιά, να προσέχετε όμως τους πρωταγωνιστές της χρονιάς, να τους μάθετε να μην κάθεται κανένα παιδί μόνο του και να είστε το καλό παράδειγμα και έμπνευσης για αυτά τα μικρά πλασματάκια. Με υγεία πάνω από όλα και χαρά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ώστε όλα τα παιδιά να έχουν υπέροχες αναμνήσεις από το σχολείο. Καλή σχολική χρονιά!”

 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 20ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά καλωσόρισε τα πρωτάκια με ένα μπλοκ ζωγραφικής και νερομπογιές με την ευχή “Να έχουν ολόψυχα καλή αρχή στο Δημοτικό”.

 7ο Δημοτ. Σχολ. Ναυπάκτου «Μιχαήλ Θερβάντες»

«Καλώς ήλθατε» στην Α Δημοτικού : Οι Σύλλογοι Γονέων υποδέχθηκαν τα φετινά πρωτάκια με υπέροχα δωράκια

Οι μαθητές του 7ου Δημοτ. Σχολ. Ναυπάκτου «Μιχαήλ Θερβάντες» βρήκαν στα θρανία τους ένα μικρό συμβολικό δωράκι για “καλή αρχή”.

17ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου 

Ο Σύλλογος Γονέων ετοίμασε για κάθε μαθητή του σχολείου και φυσικά για τα πρωτάκια ένα πακέτο με γραφική ύλη  όπως ανέφεραν ” Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θέλοντας να καλωσορίσει όλα τα παιδιά του Δημοτικού, αύριο Τρίτη θα μοιράσει δωράκια καλωσορισματος!!! Όχι μόνο στα πρωτάκια μας, όπως είθισται, αλλά σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές του σχολείου!! Μία σχολική χρονιά, που όλοι ελπίζουμε και παλεύουμε να είναι καλύτερη από την προηγούμενη παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν!! Ευχόμαστε λοιπόν καλό ξεκίνημα, πρόοδο, υγεία και με πολλές και πολύτιμες εμπειρίες για τη νέα χρονιά!!”

Ράλλεια Δημοτικά Σχολεία Πειραιά

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Ραλλείων Δημοτικών Σχολείων Πειραιά προσέφερε στα πρωτάκια από ένα πολύχρωμο τετράδιο με ένα ζεστό καλωσόρισμα με την ευχή να περνάνε κάθε μέρα όμορφα και δημιουργικά στο σχολείο τους και ένα γλειφιτζούρι.

3ου Πειραματικού Δημοτικού Ευόσμου

1ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Με την ευχή για μια όμορφη, ασφαλή και δημιουργική σχολική χρονιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καλωσόρισε τα παιδιά στο σχολείο , στο φυσικό τους περιβάλλον εκεί όπου ο δρόμος της γνώσης γίνεται υπέροχος, η συναισθηματική αλληλεπίδραση καθημερινό και αναπόσπαστο κομμάτι τους και εκεί που ανθίζουν οι παρέες! Μάλιστα, προσέφερε ένα συμβολικό δωράκι εκ μέρους όλων στα πρωτακια μας για καλή χρονιά με πρόοδο και υγεία!

1ο Δημοτικο Σχ. Γερακα

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Γέρακα μας ενημερώσε ότι “Ενα μικρό καλωσόρισμα με τα πρωτα αναγκαία σχολικά μοιράστηκε στα φετινά μας Πρωτάκια, μαζί με τις ευχές όλων μας εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων!”.

64ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Ο Σύλλογος Γονέων του 64ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών ετοίμασε για τα πρωτάκια μια αφίσα με τα ονόματα όλων των μαθητών και ένα μικρό κέρασμα. Όπως σημειώνουν ” Για το καλοσώρισμα των μικρών της πρώτης, από μέλη του ΔΣ με τη πολύτιμη βοήθεια και άλλων γονέων ετοιμάστηκαν τα παραδοσιακά δωράκια της πρώτης. Να τους ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά και καλή αρχή!”

12ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 12ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα υποδέχθηκε τα πρωτάκια με γραφική ύλη και ένα μκρό αφισάκι. Όπως ανέφεραν οι γονείς “Το πρώτο κουδούνι της χρόνιας χτύπησε..🔔Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά! Ας ελπίσουμε όλα να εξελιχθούν ομαλά με την υπομονή και τη συνεργασία όλως μας. Σήμερα μετά τον Αγιασμό στο σχολείο μας, με μεγάλη χαρά, υποδεχτήκαμε τα πρωτάκια μας με ένα δωράκι! Τους ευχόμαστε Καλή αρχή!! ⭐

30 Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 30ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων για ακόμη μια φορά έβαλε τα δυνατά του για να υποδεχθεί τα πρωτάκια, να τα κάνει να νιώσουν οικεία στο νέο σχολικό περιβάλλον και να τα συντροφεύσει σε κάθε τους βήμα τα επόμενα 6 χρόνια. Με έξοδα του Συλλόγου τυπώθηκαν πάνινες τσάντες με το λογότυπο του σχολείου,  δωράκια έκπληξη τοποθετήθηκαν εντός τους και μοιράστηκαν στους μαθητές για να βάζουν μέσα ό,τι θέλουν.

Ευχόμαστε ολόψυχα  καλή πρόοδο, προκοπή και υγεία στους λιλιπούτειους μαθητές!

Διαβάστε επίσης:

Στη Θεσ/νίκη η Κεραμέως για την έναρξη της σχολικής χρονιάς – Όσα είπε με τους μαθητές του 87ου Δημοτικού (video)

Αυτές είναι οι σχολικές αργίες για τη χρονιά 2021-22

Ο παιδίατρος ενημερώνει: Αυτή η ίωση είναι σε έξαρση και ταλαιπωρεί τα παιδιά αυτές τις μέρες