Κάτι… μαγικό ετοιμάζει και φέτος το RIVER WEST για τα Χριστούγεννα 2019!

Υπάρχει λόγος σοβαρός που το RIVER WEST είναι το αγαπημένο εμπορικό κέντρο όλων των παιδιών και αυτός είναι, ότι φροντίζει πάντα να διασκεδάζουν εξίσου με τους γονείς τους, κάθε φορά που το επισκέπτονται.

Όπως κάθε Χριστούγεννα, λοιπόν, έτσι και φέτος, απίθανες εκπλήξεις και παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες του RIVER WEST, την ώρα που οι γονείς θα απολαμβάνουν τα ψώνια τους.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένα ολόκληρο μαγικό δάσος ζωντανεύει θα ζωντανέψει στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, όπου …τα πάντα μπορούν να συμβούν! Φανταστικές διαδρομές ανάμεσα στα δέντρα θα αποκαλύψουν μικρά και μεγάλα θαύματα και η μαγεία των Χριστουγέννων θα αναβιώσει για όσους την αναζητούν!

Το RIVER WEST θα μετατραπεί σε ένα μαγικό δάσος, στο πέτρινο μονοπάτι του οποίου τα παιδιά θα συναντήσουν το Ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη, για να αφήσουν εκεί τα γράμματα που θα γράψουν σε ξύλινα τραπέζια και κορμούς δέντρων. Με τη βοήθεια των Ταχυδρόμων-Ξωτικών, τα παιδιά θα ρίξουν τα γράμματα στο  μαγικό γραμματοκιβώτιο, ενώ αμέσως μετά θα κατευθυνθούν στο Μαγικό Εργαστήρι! Εκεί, η Νεράιδα των Ευχών θα περιμένει τα παιδιά για να φτιάξουν μαζί χριστουγεννιάτικα στολίδια και να γράψουν πάνω τις ευχές τους!

Τέλος, τα παιδιά θα περιμένει ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης, καθισμένος στο εντυπωσιακό έλκηθρό του, για να φωτογραφηθεί μαζί τους και να ακούσει τις επιθυμίες και τα όνειρά τους για τα Χριστούγεννα.

Η μαγεία, όμως, δεν θα σταματήσει εκεί: Καθώς εμείς οι γονείς θα απολαμβάνουμε τις βόλτες μας στο RIVER WEST, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και μια «διαφορετική» χριστουγεννιάτικη μπάλα θα τριγυρίζουν ανάμεσά μας μοιράζοντας γέλια και διασκεδαστικές στιγμές, ενώ η μπάντα του θα πλημμυρίζει το εμπορικό κέντρο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

Σκέφτεστε καλύτερο προορισμό για τις γιορτινές αγορές σας;

αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων του RIVER WEST

RIVER WEST: In the mood for Christmas!

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),  τηλ.801 22 25 050,

www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων:

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 – 21:00

Σάββατο: 09:00 – 20:00

Κυριακή 15, 22, 29 Δεκεμβρίου: 11:00 – 20:00

Tο RIVER WEST βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με:

Δωρεάν Parking 2.500 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου

Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini-Bus του RIVER WEST