Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την συναυλία για όλη την οικογένεια «Χαλκός & Δέρμα» στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση (25 & 26/5)

Ανοίξτε την πόρτα της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση και ανακαλύψτε το πιο τρελό μουσικό καλειδοσκόπιο. Αν έχετε παιδιά από … 0 έως 12 ετών, υπάρχει ένα φεστιβάλ μουσικής που φτιάχτηκε ειδικά για αυτά: Ήχοι, μελωδίες και ρυθμοί που ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους «εκρήγνυνται» στο Big Bang Festival στις 25 και 26 Μαΐου . Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας να δείτε τις φετινές εκπλήξεις και πειραματιστείτε με τη μουσική συμμετέχοντας ενεργά στις εκδηλώσεις. Τα παιδιά θα έχουν να υπερηφανεύονται πως άρχισαν να πηγαίνουν σε φεστιβάλ μουσικής από βρεφική ηλικία.

Ας γνωρίσουμε την συναυλία «Χαλκός & Δέρμα»

Συναυλία στην Κεντρική Σκηνή από σχήμα του Βελγίου με περίεργα μουσικά όργανα, υπερμεγέθη πνευστά και περφόρμανς στη λογική του marching band. Το «Χαλκός & Δέρμα» είναι μια ωδή στη δύναμη της μουσικής και την παρηγοριά που προσφέρει. Τη μια στιγμή αποτελεί μια χαρωπή πρόσκληση για χορό, την επόμενη γίνεται ένας φόρος τιμής ή ένας ανακουφιστικός ήχος σε μια νεκρώσιμη ακολουθία. Η φανφάρα, δηλαδή η μουσική πανηγυρικού χαρακτήρα, μας συνοδεύει σε κάθε τελετουργία της καθημερινότητας – μοιάζει να είναι η αληθινή υπόκρουση της ίδιας της ζωής. Επί σκηνής βρίσκονται δύο περκασιονίστες και επτά πνευστοί: εννιά μουσικοί αστέρες και φυσιογνωμίες που διευρύνουν την έννοια της φανφάρας προς κάθε κατεύθυνση. Ακούγονται γκροτέσκοι και μαζί παράλογοι ή, άλλοτε, ήπιοι και απλοί. Αλλά πάντοτε μένουν αληθινοί: με ανάσες, ιδρώτα και ρυθμούς που σoυ δίνουν κίνηση.

Για παιδιά από 6 ετών

Πότε: Σάββατο: 14:00, 18:30 | Κυριακή: 14:00, 18:00

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Συγγρού 107, Νέος Κόσμος

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την συναυλία για όλη την οικογένεια «Χαλκός & Δέρμα»στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση (25 & 26/5). Οι 5 πρώτοι θα πάνε το Σάββατο 25 Μαΐου στις 14:00, οι επόμενοι 5 στις 18:30, οι άλλοι 5 την Κυριακή 26 Μαΐου στις 14:00 και οι επόμενοι 5 στις 18:00.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 13:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την συναυλία για όλη την οικογένεια «Χαλκός & Δέρμα»στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση (25 & 26/5). Οι 5 πρώτοι θα πάνε το Σάββατο 25 Μαΐου στις 14:00, οι επόμενοι 5 στις 18:30, οι άλλοι 5 την Κυριακή 26 Μαΐου στις 14:00 και οι επόμενοι 5 στις 18:00.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 24η Μαΐου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

Για το Σάββατο 25 Μαΐου στις 14:00

1.Kυριάκος Λιάκος

2.Βασιλική Βελιώτη

3.Βίκυ Κούρου Καπνιαζη

4.Πένυ Τσάγκου

5.Πιστιολη Ευαγγελία

Για το Σάββατο 25 Μαΐου στις 18:30

6.Λάμπρος Ιωάννης Παναγιώτης

7.Μαντζαβίνος Απόστολος

8.Γιώργος Μαχαιρίδης

9.Δημήτρης Μπότσαρης 

10.Στέργιος Πανόπουλος

Για την Κυριακή 26 Μαΐου στις 14:00

11.Χριστίνα Λυκουρή

12.Αικατερίνη Γλυτσου

13.Δημήτρης Γουβεδάρης

14.Παναγιώτα Χίλια 

15.Ίσσαρη Στέλλα

Για την Κυριακή 26 Μαΐου στις 18:00

16.Μιχαήλ Κέλλυ

17.Αγγελική Καλέμη

18.Φανή Παπατώλη

19.Αγγελική Μαργέτη 

20.Αικατερίνη Αραπέκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.