Κυπαρισσία: Πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε ιδιοκτήτη καταστήματος, πατέρα ενός παιδιού 1,5 έτους

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη πριν λίγη ώρα σε κατάταστημα κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία όταν ο 39χρονος ιδιοκτήτης εξήγησε τις χρεώσεις του λογαριασμού που έφερε για πληρωμή ένας 72χρονος. Ο 72χρονος, υποστήριζε πως του «φόρτωσαν» το λογαριασμό του με χρεώσεις που «δεν είχε κάνει».

Μετά από λεκτική διένεξη, ο 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης έφυγε από το κατάστημα και επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο και στόχευσε κατά του 37χρονου ιδιοκτήτη πυροβολώντας τον στην κοιλιά.

Σκηνές πανικού επικράτησαν στο κατάστημα, ο ηλικιωμένος έφυγε, ενώ λίγο αργότερα παραδόθηκε στο Α.Τ. Τριφυλίας, και συνελήφθη. Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου και κατέληξε.

«Πάω να φέρω όπλο» είπε ο 72χρονος πριν εκτελέσει τον 39χρονο καταστηματάρχη

«Φεύγω και να πάω να φέρω το όπλο», είπε ο συνταξιούχος λαχειοπώλης στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ηλικιωμένος άνδρας έφυγε, ενώ ο ιδιοκτήτης δεν φαίνεται να έδωσε και μεγάλη σημασία στις απειλές που δέχτηκε.

«Από ό,τι έμαθα όλα έγιναν για έναν φουσκωμένο λογαριασμό που πήγε στο δράστη. Αφού τσακώθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, από τον οποίο ζητούσε εξηγήσεις για το ποσό που καλούνταν να πληρώσει, του είπε, όπως μου ανέφεραν καταστηματάρχες που τα μαγαζιά τους είναι δίπλα από αυτό του θύματος, ότι ο δράστης είπε στο θύμα ότι θα φύγει από το κατάστημα και θα πάει να φέρει το όπλο» λέει στο newsit.gr η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας της Κυπαρισσίας, Διονυσία Τουρκολιά.

Πατέρας ενός παιδιού 1,5 έτους το θύμα

Ο άτυχος Κώστας, ιδιοκτήτης καταστήματος τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κυπαρισσία, ήταν πατέρας ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους.

«Ο άτυχος 39χρονος ήταν φρεσκοπαντρεμένος και έχει ένα παιδάκι, ήταν φιλικός και βοηθούσε πάντα όποιον πήγαινε να του ζητήσει την βοήθεια του» είπε στο protothema.gr ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης, περιγράφοντας το τραγικό περιστατικό.

Ο 72χρονος δράστης σύμφωνα με το newsit.gr που μίλησε με κατοίκους  έχει «σώας τας φρένας» αλλά έχει περιορισμένες συναναστροφές επειδή είναι ιδιαίτερα οξύθυμος.

Η ανακοίνωση της εταιρείας που ανήκει το κατάστημα που συνέβη η τραγωδία

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους. Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν.