Θανάσης Βισκαδουράκης: «Περνάμε δύσκολα οικονομικά, κάτσαμε ένα χρόνο στο χωριό – έξαλλη η γυναίκα μου»

Στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και στον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζωή τους στο χωριό στην Καρδίτσα, όπου μετακόμισαν οικογενειακώς τον τελευταίο έναν χρόνο λόγω της πανδημίας, αλλά και στις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν.

«Ζούμε στην Καρδίτσα με την οικογένειά μου εδώ και ένα χρόνο, από τότε που ξεκίνησε η πανδημία. Η γυναίκα και ο γιος μου μόνο χαρά μου έχουν φέρει. Δεν έχω πει ποτέ στη ζωή μου μαμά και μπαμπά. Τώρα έχω τον γιο μου να κοιμόμαστε αγκαλιά. Ο γιος μου καταπίνει τον εγωισμό μου. Προηγείται ο γιος μου, μετά η γυναίκα μου και μετά εγώ… Λες Θέε μου τι άλλο να ζητήσω…».

Σχετικά άρθρα: “Μου έπεσαν μαλλιά, παλεύω για τα δόντια μου”: Η Ολυμπία Χοψονίδου για τα προβλήματα υγείας έπειτα από 6 γέννες

Χριστίνα Κοντοβά: Αναμένοντας τη μεγάλη στιγμή της υιοθεσίας

Και πρόσθεσε: «Και με τα λίγα θα περάσουμε… Περνάμε δύσκολα οικονομικά και λόγω πανδημίας, αλλά λέω στη γυναίκα μου, θα τη βρούμε την άκρη. Κάτσαμε ένα χρόνο στο χωριό με τις κατσίκες, με τις κότες. Μας έχουν φάει τα κουνούπια, γεμίσαμε ψύλλους. Έξαλλη η Κατερίνα, έξαλλη. Τι καθόμαστε, λέει. Δεν καθόμαστε εδώ για εσένα Κατερίνα, της λέω, καθόμαστε για το μικρό… Έχω μάθει στη χλίδα, αλλά έχω μάθει και κάτω. Κοιμόμουν σε στρώμα θαλάσσης όταν ήμουν μικρός και τώρα έχω την κρεβατάρα μου».

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός εξήγησε πως έχει κάνει στη ζωή του πολλές δουλειές. «Έχω κάνει πολλές δουλειές. Καμαρινάκιας, σερβιτόρος, τσιλιαδόρος σε χαρτοπαικτική λέσχη. Η δουλειά μου ήταν να κατεβάζω τα ρολά για να μην μας πιάσει η αστυνομία. Έχω μια περηφάνεια από μικρό παιδί. Από τότε που δραπέτευσα από το ορφανοτροφείο θέλω να είμαι έντιμος», είπε.