Μία ολοκαίνουρια, οικολογική παιδική χαρά περιμένει τα παιδιά στον Δήμο Φιλοθέης

Μια ξεχωριστή, ασφαλής, ονειρική παιδική χαρά σε ένα καταπράσινο χώρο άνοιξε τις πύλες του στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και ειδικότερα στις οδούς Λουκή Ακρίτα, Μακεδονίας και Ευριπίδου, στη Φιλοθέη και αποτελεί μία ιδανική επιλογή για οικογενειακές εξορμήσεις.

Μια συνολική έκταση πρασίνου 5 στρεμμάτων άνοιξε τις πόρτες του και περιμένει μικρούς και μεγάλους με ξύλινα παιχνίδια, ανισόπεδες διαδρομές, πύργους, κιόσκια και κατάφυτα παρτέρια.

Πηγή: Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Πρόκειται για έναν οικολογικό χώρο που συνδυάζει το φυσικό τοπίο με την δυνατότητα ανάπτυξης της φαντασίας και της δημιουργικότητας των παιδιών, από τη βρεφική έως την εφηβική ηλικία.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Δημήτρης Γαλάνης πρόκειται για μία ονειρική παιδική χαρά που «με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια παραδίδουμε στους δημότες μας. Μετά την Παιδική Χαρά στη Δροσοπούλου και την Παιδική Χαρά Μεταλληνού, η νέα μας Παιδική χαρά ανοίγει τις πόρτες στους κατοίκους μας, περιμένοντας όλα τα παιδιά, από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους μέχρι και την ευαίσθητη ηλικιακή ομάδα των εφήβων. Η εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον του Προαστίου μας, με αποκλειστικά φυσικά υλικά και πάνω στο ιδιαίτερο ανάγλυφό της, προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για ελεύθερο δημιουργικό παιχνίδι»

Πηγή: Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού