Αρχική Νέα Οι Σύλλογοι Γονέων μπορούν να κάνουν θαύματα: Δείτε τι έκαναν γονείς και μαθητές στο 104ο Δημοτικό Αθηνών

Οι Σύλλογοι Γονέων μπορούν να κάνουν θαύματα: Δείτε τι έκαναν γονείς και μαθητές στο 104ο Δημοτικό Αθηνών

Έχουμε συνηθίσει οι χώροι των σχολείων μας, ακόμα και τα δημοτικών, να είναι μουντοί, άκαμπτοι, άχρωμοι…

Ο Σύλλογος Γονέων του 104ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, με τις ευλογίες της διεύθυνσης, και τη βοήθεια των μικρών μαθητών, αποφάσισε να αλλάξει αυτό το δεδομένο και να χαρίσει στα παιδιά του ένα σχολείο φωτεινό και γεμάτο χρώμα.

Άλλωστε, τίποτα δεν ταιριάζει καλύτερα στα παιδιά από το χρώμα και το φως.

Μία αναγνώστριά μας, μέλος του εν λόγω συλλόγου, μας έστειλε φωτογραφίες και video από την όμορφη αυτή δράση και μας θύμισε, πως όταν θέλουμε να αλλάξουμε μία κατάσταση, μπορούμε. Ειδικά, αν αυτή έχει σχέση με τα παιδιά μας.

Μέσα σε ένα σαββατοκύριακο γονείς και παιδιά κατάφεραν να μετατρέψουν ένα θαμπό προαύλιο σε χώρο με όμορφες παιδικές παραστάσεις και χρωματιστά σχέδια.

Εδώ και λίγες ημέρες, λοιπόν, το προαύλιο του 104ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά του εικόνα. Πλέον, στους τοίχους και τους διαδρόμους του θα δει κανείς αναπαραστάσεις φυσικών εικόνων, ζωγραφιές παιδιών με ποδήλατα και βιβλία και όχι μόνο.

Δείτε στο παρακάτω video μία προς μία τις αλλαγές που έγιναν. Εμείς δεν έχουμε παρά να επιβραβεύσουμε αυτή την πρωτοβουλία, αλλά και το πανέμορφο αποτέλεσμα και να ευχηθούμε στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 104ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών να συνεχίσει την καλή δουλειά...


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.