“Παιχνίδια στη Ζωή και την Εκπαίδευση”: Ένα βιωματικό εργαστήριο για γονείς και εκπαιδευτικούς στην Σχολή Χατζήβεη (26/1)

Η Σχολή Χατζήβεη διοργανώνει στο σχολείο, φιλανθρωπικό Education Cafe που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 4:00 το απόγευμα και θα έχει διάρκεια 2 ώρες. Το θέμα του Cafe θα είναι: “Παιχνίδια στη Ζωή και την Εκπαίδευση” με εμπνευστή και συντονιστή τον Τηλέμαχο Καλμπουρτζή

Ένα βιωματικό εργαστήριο για να δημιουργήσουμε μία ομάδα από την αρχή με οδηγό το παιχνίδι. “Οι άνθρωποι δεν σταματούν να παίζουν, επειδή γερνάνε. Γερνάνε, επειδή σταματούν να παίζουν”. Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο θα παίξουμε, θα διασκεδάσουμε, θα γνωριστούμε, θα μάθουμε πώς να ενσωματώνουμε το παιχνίδι στην καθημερινότητα της τάξης μας!

Οικονομική Συμμετοχή: 10 ευρώ/άτομο.

Τα έσοδα θα διατεθούν για καλό σκοπό!

Το Education Café θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στις 4:00 το απόγευμα και θα έχει διάρκεια 2 ώρες.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η δήλωση συμμετοχής θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά ΕΔΩ

Λίγα Λόγια για τον εμπνευστή Τηλέμαχο Καλμπουρτζή

Ο Τηλέμαχος Καλμπουρτζής σπούδασε πληροφορική και συνέχισε τις σπουδές του πάνω στα παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο του Sheffield .Το 2007 άρχισε να εργάζεται σε παιδικές κατασκηνώσεις αναλαμβάνοντας τον τομέα της ψυχαγωγίας, με την έννοια της αγωγής της ψυχής. Έχει συμμετάσχει σαν εμψυχωτής και συντονιστής ομάδας σε  Ευρωπαϊκά προγράμματα τύπου «YouthExchange» σε Δανία, Γερμανία, Ιταλία, Ουγγαρία και Ρουμανία. Από το 2010 εργάζεται στο Σχολειό της Φύσης στην Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνοντας το ρόλο του ψυχαγωγού, εμβαθύνοντας συνεχώς στο παιχνίδι και το ρόλο του στην ανάπτυξη των παιδιών, αλλά και των γονιών, με τους οποίους και για χάρη των οποίων οργανώνει εργαστήρια παιχνιδιού, συστηματικά κάθε βδομάδα. Οργανώνει επίσης εκδρομές για γονείς με θέμα το παιχνίδι, οι οποίες λειτουργούν σαν μαθήματα αυτογνωσίας. Το 2014 ανέλαβε σαν αρχηγός την παιδική κατασκήνωση Τσίκι Μπουμ στα Χανιά της Κρήτης, η οποία ανήκει στον εμψυχωτή Μανόλη Φιλιππάκη με τον οποίο συνεργάζεται και σε πολλά άλλα προγράμματα εμψύχωσης.  

Σχολή Χατζήβεη 

Αδάνων 17, Νέα Φιλαδέλφεια

2102511371