Πανικός στη Θεσ/νικη: Νήπιο βρέθηκε να τριγυρνά μόνο του στο δρόμο- Συνελήφθη η νηπιαγωγός

Πανικός στη Θεσ/νικη: Νήπιο βρέθηκε να τριγυρνά μόνο του στο δρόμο- Συνελήφθη η νηπιαγωγός

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης όταν ένα 4χρονος βρέθηκε να τριγυρνά εκτός Νηπιαγωγείου. Το νήπιο εντόπισε περιστατικός που η συμπεριφορά του παιδιού του κίνησε την περιέργεια καθώς δεν συνοδευόταν από κανέναν.

Συνελήφθη η νηπιαγωγός

Ο περαστικός ειδοποίησε την Αστυνομία και κατόπιν ενεργειών συνελήφθη  55χρονη νηπιαγωγός του 24ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου καθώς όπως διαπιστώθηκε ο 4χρονος  ξέφυγε της προσοχής της και βρέθηκε εκτός του σχολείου αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο μικρούλης διέφυγε της προσοχής της νηπιαγωγού και έφυγε από την ανασφάλιστη πόρτα του σχολείου. Το παιδί παραδόθηκε στην μητέρα σώο και ασφαλές.

Σε βάρος της νηπιαγωγού σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερη.

«Η πόρτα ήταν ανοιχτή» λέει η μητέρα του

Η μητέρα του παιδιού, μίλησε στο newsit.gr για το απίστευτο αυτό συμβάν: «Η πόρτα ήταν ανοιχτή. Όποιος και να μπήκε ή να βγήκε, εμένα χάθηκε το παιδί μου. Δεν είναι δικαιολογία αν μπήκε ή βγήκε κάποιος. Έμαθα πως ίσως να μην κατάλαβε και κανείς στο σχολείο τι έγινε. Το παιδί έφυγε και ερχόταν προς το σπίτι του. Και ευτυχώς το βρήκε μία γυναίκα» είπε η μητέρα στο newsit.gr.

«Το άφησε 8.30 ώρα και στις 9.30 της τηλεφώνησαν από το περιπολικό ότι το παιδί της ήταν στους δρόμους.  Το κύριο μέλημα των γονέων, είναι να διερευνηθεί η υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες σε κάθε υπεύθυνο για να μην ξαναυπάρξει τέτοιο περιστατικό».

Διαβάστε επίσης:

“Το παιδί μου είναι δυόμιση μηνών, ζυγιζει 3.510 κιλά και ξεκινάει χημειοθεραπειες. Καρκινοδράκε ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!”

Πανελλήνια Ημ. Σχολικού Αθλητισμού 2021: Oι μαθητές θα γιορτάσουν με τρέξιμο, σχοινάκι και χορό

Γιατί αυτό το Δημοτικό χάρισε στα πρωτάκια ένα αυτοκόλλητο, μια γόμα, ένα νόμισμα και μια καραμέλα;

Kαταγγελία μητέρας: «”Επιτήδεια” προσέγγισε την κόρη μου στο σχόλασμα έξω από το σχολείο»