Πολύτιμη δωρεά 6 ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» από τη Nestlé Ελλάς

Σε μία πολύτιμη δωρεά 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία», προχώρησε πρόσφατα η κορυφαία εταιρεία Nestlé Ελλάς, την οποία εμπιστεύεται η ελληνική οικογένεια για πάνω από 120 χρόνια τώρα, καθώς μέσα από τα προϊόντα της ενισχύει την ποιότητα ζωής μικρών και μεγάλων.

Χάρη στη δωρεά αυτή, θα δημιουργηθούν στο «Αγία Σοφία» 3 νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), ενώ θα αναβαθμιστούν πλήρως άλλες 3 υπάρχουσες, κάτι που αναπόφευκτα θα συμβάλει στη βελτίωση της ιατρικής περίθαλψης των παιδιών, τα οποία αποτελούν το μέλλον της χώρας μας.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Hellas, Νίκος Εμμανουηλίδης: «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας. Η εταιρία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας».