Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο τα κατάφερε χάρη στην πολύτιμη στήριξη όλων μας

Πριν λίγες μέρες είχαμε δημοσιεύσει την κραυγή αγωνίας των υπευθύνων του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο καθώς λόγω προβλημάτων λειτουργίας και οικονομικών δυσκολιών βρίσκεται στα πρόθυρα να βάλει λουκέτο και να τερματίσει τα 32 χρόνια συνεχούς προσφοράς του στον τομέα της Παιδικής Προστασίας.

O κόσμος από άκρη σε άκρη όλης της Ελλάδας κινητοποιήθηκε και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για βοήθεια, τόσο μέσω οικονομικής ενίσχυσης όσο και μέσω της συγκέντρωσης τροφίμων και πρώτων ειδών.

Το “ευχαριστώ” του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο

Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο θέλει να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους φίλους του Σωματείου – σε όλους εσάς που σε πείσμα των τρεχόντων δυσμενών συνθηκών ανταποκριθήκατε ακαριαία και με μία άνευ προηγουμένου γενναιοδωρία στην έκκλησή μας για βοήθεια.

Στεκόμαστε με δέος απέναντι στην υπέρβαση όλων των συμπολιτών μας οι οποίοι μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα κινητοποιήθηκαν με κάθε τρόπο, συνεισφέροντας τόσο οικονομικά όσο και υλικά, μέσα από δωρεές τροφίμων και αγαθών πρώτης ανάγκης πολύτιμων για την λειτουργία του Σωματείου μας.

Αυτή σας την υπέρβαση κρατάμε ως το ελπιδοφόρο μήνυμα των ημερών, ως ένα μήνυμα ανιδιοτελούς αγάπης και προσφοράς στα μικρά και στα μεγάλα παιδιά μας που χάρη σε εσάς θα περάσουν τις γιορτές όπως αξίζει σε κάθε παιδί, με αφθονία και ζεστασιά.
___________

Το Χριστουγεννιάτικο θαύμα του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο: Τι καταφέραμε με την βοήθειά σας 🙌 🎄

Χιλιάδες συμπολίτες μας στάθηκαν αλληλέγγυοι στο έργο μας, ενώ την ουσιαστική του συμπαράσταση έδειξε τόσο ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας όσο και Δήμοι της πόλης μας και κρατικοί θεσμοί.

Ως αποτέλεσμα, είμαστε πλέον στην ευτυχή θέση να έχουμε καλύψει την θέρμανση και των 8 σπιτιών του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο για ολόκληρο τον χειμώνα, καθώς και να έχουμε εξασφαλίσει την σίτιση των παιδιών μας για ικανό χρονικό διάστημα.

Και πάλι, ευχαριστούμε θερμά που είστε δίπλα μας.
Συνεχίζουμε μαζί!