Αρχική Νέα Πύργος: Συνελήφθη 40χρονος για πορνογραφία μετά από καταγγελία γονιών 12χρονης από τα Χανιά

Πύργος: Συνελήφθη 40χρονος για πορνογραφία μετά από καταγγελία γονιών 12χρονης από τα Χανιά

Για πορνογραφία συνελήφθη ένας 40χρονος στον Πύργο Πελοποννήσου και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία , ύστερα από καταγγελία που έκαναν γονείς 12χρονης από τα Χανιά.

Οι γονείς της 12χρονης αντιλήφθηκαν πως κάτι παράξενο εξελισσόταν μέσω facebook. Όπως διαπιστώθηκε ο 40χρονος μιλούσε στο παιδί από ψεύτικο προφίλ στο facebook με στόχο να του στείλει βίντεο και φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο.

Με την βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρέθηκαν τα ίχνη του και στη συνέχεια ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 40χρονου, βρήκαν το κινητό του τηλέφωνο, μέσα στο οποίο υπήρχαν περισσότερες από 500 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 40χρονος χρησιμοποιούσε τουλάχιστον 10 διαφορετικά προφίλ , είτε ως άνδρας, είτε ως γυναίκα, προκειμένου να πείθει ανήλικα κορίτσια, ώστε να του στέλνουν οπτικό υλικό.

Οπτικό υλικό έχει βρεθεί μέχρι τώρα μόνο στο κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter