Τα νέα μοντέλα Huawei P10 & P10 Plus θα σας συναρπάσουν με την πρώτη ματιά!

Τα δύο υπερσύγχρονα μοντέλα Huawei P10 & Huawei P10 Plus συνεχίζουν και εξελίσσουν περαιτέρω την επιτυχημένη συνεργασία της εταιρείας για την από κοινού κατασκευή συσκευών smartphones με τη θρυλική εταιρεία φωτογραφικών μηχανών Leica. Για πρώτη φορά σε ένα smartphone, τα μοντέλα Huawei Ρ10 και Huawei Ρ10 Plus συνδυάζουν δύο φωτογραφικές μηχανές, μία Leica στο μπροστινό μέρος και τη Leica Dual στο πίσω μέρος της συσκευής.

Με χαρακτηριστικά όπως ο φωτισμός επιπέδου επαγγελματικού στούντιο και η τεχνολογία τρισδιάστατης αναγνώρισης προσώπου, οι προδιαγραφές της φωτογράφισης είναι υψηλότατες σε κάθε περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα, η μπροστινή κάμερα των Huawei P10 & Huawei P10 Plus διαθέτει 8MP, ενώ η πίσω κάμερα αποτελείται από έναν μονοχρωματικό φακό 20MP και έναν έγχρωμο 12MP.

Τα P10 & P10 Plus εντυπωσιάζουν επίσης με το μίνιμαλ και μοντέρνο design τους, ενώ αυτή τη φορά η Huawei μας εκπλήσσει ακόμη περισσότερο, μιας και για τη δημιουργία των νέων μοντέλων συνεργάστηκε με το Pantone Color Institute, εμπλουτίζοντας έτσι το χρωματολόγιο των συσκευών. Κάθε συσκευή P10 & P10 Plus αποτελεί μία τέλεια κατασκευή από κορυφαίο 2.5D γυαλί και αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική, με σμιλευμένες άκρες, στρογγυλοποιημένες με την τεχνική κοπής διαμαντιού. Τα νέα smartphones κυκλοφορούν και με φινίρισμα “High Gloss” ή με “Sandblast”, προσφέροντας παραπάνω επιλογές στους χρήστες.

Οι συσκευές Huawei P10 & P10 Plus αποτελούν την επιτομή της υψηλής τεχνολογίας, της καινοτομίας και του μοναδικού design, καθώς η Huawei συνεχίζει την παράδοση που έχει εδώ και χρόνια δημιουργήσει με την παρουσίαση κορυφαίων σε τεχνολογικό και σχεδιαστικό επίπεδο συσκευών, ικανών να κατακτήσουν την παγκόσμια αγορά της κινητής τηλεφωνίας.

Το νέο μοντέλο της Platinum σειράς (σειρά P) smartphone ενσωματώνει την πλέον εξελιγμένη για κινητά διπλή κάμερα της Leica, όπως επίσης – για πρώτη φορά στην ιστορία – παρουσιάζεται και μπροστινή κάμερα Leica, για τόσο καθαρές και ζωντανές εικόνες που δίνουν νέα διάσταση στον όρο selfie.

Η κατάλληλη αξιοποίηση των φωτοσκιάσεων στα ασπρόμαυρα καρέ, χάρη στον ειδικό μονοχρωματικό αισθητήρα του P10, και το παιχνίδι με το βάθος πεδίου οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και μετά τη λήψη, αξιοποιώντας την ειδική φωτογραφική λειτουργία ευρέους διαφράγματος του Huawei P10, δίνουν και στα πιο ανεπιτήδευτα καρέ μια διαφορετική, άκρως καλλιτεχνική προσέγγιση. Έτσι, κάνουν εκείνον που το κρατά στα χέρια του και εστιάζει μέσα από το φακό του να βιώνει μια ανεπανάληπτη φωτογραφική εμπειρία!

Την ίδια στιγμή, το Huawei P10 συνδυάζει το βολικό μέγεθος και το μικρό βάρος με μια μεγάλη οθόνη υψηλών προδιαγραφών και μια μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Επίσης, παρέχει σημαντική ασφάλεια στο χρήστη με τον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικού αποτυπώματος στο κεντρικό πλήκτρο και πολύ υψηλές ταχύτητες λειτουργίας, χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή και το προηγμένο τσιπ γραφικών.