Τα ρούχα που θα επιλέξω φέτος για τα βαφτιστήρια μου θα έχουν διπλή αξία

Ο καιρός που θα αρχίσουμε να ψάχνουμε τα δώρα για τα αγαπημένα μας βαφτιστήρια έφτασε. Σε λιγότερο από 30 ημέρες γιορτάζουμε το Πάσχα και είναι σίγουρο ότι τα πνευματικά παιδιά μας περιμένουν εναγωνίως τα δώρα των νονών τους.

Τα παιδιά δεν ενθουσιάζει μόνο η λαμπάδα τους, αλλά και το παιχνίδι, τα ρούχα ή τα παπούτσια που θα δεχθούν ως δώρα.

Φέτος, λοιπόν, αποφάσισα στις βαφτιστήρες μου να πάρω ρούχα από μία πρωτότυπη και πολύ όμορφη συλλογή που, όμως, δεν θυμίζει σε τίποτα όσες είχα επιλέξει μέχρι τώρα.

Γιατί;

Όχι μόνο επειδή τα σχέδιά της είναι ιδιαίτερα και τα ρούχα της μοναδικά, αλλά και επειδή περνά στα παιδιά ένα πολύ δυνατό μήνυμα για το περιβάλλον.

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της H&M “Kids Conscious Collection” είναι φτιαγμένη από υλικά που ανακυκλώθηκαν και θα γίνει ο σύμμαχός μου στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των βαφτιστήρων μου απέναντι στο περιβάλλον.

Με ρούχα από ανακυκλωμένα υλικά η νέα Ανοιξιάτικη παιδική συλλογή περιλαμβάνει κομψά φορεματάκια σε απίστευτα σχέδια και cool καθημερινά t-shirts. Σχέδια, χρώματα, συνδυασμοί – όλα φτιαγμένα από υλικά φιλικά προς το δέρμα και το περιβάλλον – εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Προσωπικά, θεωρώ ότι η συγκεκριμένη συλλογή έχει όλα όσα αναζητώ σε ένα παιδικό ρούχο!

Πρόγραμμα ανακύκλωσης ρούχων από την H&M

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η H&M παρουσιάζει conscious παιδική συλλογή, αφού μπορείς να βρεις στα καταστήματά της την Basic σειρά conscious που τρέχει όλο τον χρόνο με προσφορά 3 for 2.

Μπορείς δηλαδή να διαλέξεις τα τρία αγαπημένα σου κομμάτια  με το ειδικό πράσινο conscious καρτελάκι και να πάρεις δώρο το ένα.

Από το 2013 η H&M στηρίζει ενεργά την ανακύκλωση ρούχων και συλλέγει ανεπιθύμητα ρούχα και υφάσματα, ανεξαρτήτως μάρκας και κατάστασης. Και αυτό γιατί το 95% των ρούχων που πετιούνται μπορούν να ξαναφορεθούν, να επαναχρησιμοποιηθούν ή να ανακυκλωθούν. Διαβάστε περισσότερα για τη δράση της ανακύκλωσης των ρούχων από την H&M.

Μοναδική προσφορά για τον Απρίλιο

Κάθε επιλογή που κάνουμε έχει σημασία και επιλέγοντας ρούχα από ανακυκλωμένα υλικά εξασφαλίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για το περιβάλλον άρα και για τα παιδιά μας.

Ανακυκλώνοντας λοιπόν τα ρούχα μας βοηθάμε και εμείς να κλείσει ο κύκλος ζωής ενός ρούχου ενώ παράλληλα κερδίζουμε 15% έκπτωση για την επόμενη αγορά μας από το H&M. Ειδικά για την περίοδο 1-13 Απριλίου, αντί για ένα κουπόνι κερδίζετε δύο.

Ανακαλύψτε και εσείς τη νέα συλλογή από 4 Απριλίου στα καταστήματα και online, αλλά και την everyday συλλογή με τιμές που ξεκινούν από 4,99€.