«Την χτυπούσε. Ήταν έγκυος και απέβαλε δύο φορές από το ξύλο»: Οι τραγικές αποκαλύψεις για τον συζυγοκτόνο της Κρήτης

Στον απόηχο του στραγγαλισμού της 32χρονης μητέρας από τον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της μπροστά στα δυο μωρά παιδιά τους, ηλικίας 6 και 18 μηνών, τα στόματα ανοίγουν και πλέον έρχονται στο φως τα βασανιστήρια της μητέρας που ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Μαύρη ζωή τα τέσσερα αυτά χρόνια που ήταν μαζί του η κόρη του» δηλώνει η μητέρα της 32χρονης

Η μητέρα της 32χρονης Κατερίνας ανέφερε ότι η κόρη της ζούσε «μαύρη ζωή τα τέσσερα αυτά χρόνια που ήταν μαζί του».

«Αυτά τα τέσσερα χρόνια που ήταν μαζί του είχε περάσει μαύρη ζωή. Είχε κάνει δύο αποβολές. Αυτός (σ.σ. ο 36χρονος) ήθελε να κάνει παιδιά για να παίρνει επιδόματα. Να είναι βασιλιάς. Τη χτύπαγε, έβγαζε μαχαίρια και την απειλούσε. Πήγε να πέσει απ’ το μπαλκόνι και την τραβούσε από τα μαλλιά και την κατέβαζε από τις σκάλες, επειδή κατά λάθος πάτησε την κόρη του που είχε από την πρώτη του γυναίκα», ανέφερε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Star η μητέρα της 32χρονης και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να μου τον βγάλουν τρελό».

Τι συνέβη τη μοιραία ημέρα του στραγγαλισμού της 32χρονης

«Είχα πάει στην τράπεζα. Έφυγα να πάω να πάρω μακαρονάκι για το παιδί. Πέρασε αυτός (σ.σ. ο 36χρονος), μου χαμογέλασε, αλλά το κακό είχε γίνει. Μούδιασαν τα πόδια μου, το αισθάνθηκα, μούδιασε η καρδιά μου. Φοβόταν για τη ζωή της, και γι’ αυτήν και για τα παιδιά της. Της είχε πει ότι, “αν δεν ξαναγυρίσεις, θα σου πάρω τα παιδιά να τα βάλω σε ίδρυμα”. Κάναμε καταγγελία στην Αστυνομία. Ούτε η Αστυνομία, ούτε από τον Δήμο βοήθησαν (…). Δε θέλω να μου τον βγάλουνε τρελό (…). Ήθελε να τον χωρίσει, δεν μπήκε στη διαδικασία να πάρει πίσω την καταγγελία, όπως ειπώθηκε. Για λίγο δεν την πρόλαβα… να τη σώσω. Ούτε εγώ, αλλά ούτε και ο αδερφός της», ανέφερε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” του Star η χαροκαμένη μητέρα της 32χρονης Κατερίνας.

«Την χτυπούσε. Η Αστυνομία δεν προστάτευσε την ανιψιά μου. Τον είχαν καταγγείλει πολλές φορές» δηλώνει ο θείος της

«Την χτυπούσε. Ήταν έγκυος κι αυτή απέβαλε από το ξύλο (…). Είχαν πάει και είχαν κάνει δέκα μηνύσεις στην Αστυνομία. Αυτός πήγαινε στην Αστυνομία και έκλαιγε, και μετά πήγαινε σπίτι και την χτυπούσε πάλι. Η Αστυνομία δεν προστάτευσε την ανιψιά μου. Τον είχαν καταγγείλει πολλές φορές. Πήγαινε και έλεγε στην πεθερά του “συγχώρεσέ με, δεν την ξαναχτυπάω” και φιλούσε το χέρι της, και τελικά τη σκότωσε», ανέφερε ο θείος της 32χρονης.

«Δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κακό στον άλλον» καταδικάζει ο πατέρας του δράστη τον γιο του

Μιλώντας στο Star, ο πατέρας του 36χρονου καταδικάζει την πράξη του γιου του, λέγοντας πως σε όποιο σημείο κι αν σε έχει φτάσει κανείς, δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις κακό. «Δε σκοτώνεις! Χωρίζεις, ξαναφτιάχνεις τη ζωή σου, δεν έχεις το δικαίωμα να αφαιρείς τη ζωή του άλλου»

«Γιαγιά, τη σκότωσα και πάω στην Αστυνομία να παραδοθώ»

Στο μεταξύ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος του 36χρονου, Βασίλης Νουλέζας υποστήριξε ότι ο εντολέας του ήθελε να επανασυνδεθεί με την άτυχη γυναίκα, κι ότι μετά το συμβάν είναι καταρρακωμένος. Είπε ακόμη ότι στην αρχή ο πελάτης του δεν είχε καταλάβει ότι δεν είναι στη ζωή η γυναίκα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Νουλέζας ζήτησε να εξεταστεί το ενδεχόμενο ο πελάτης του να έχει κάποια ψυχική διαταραχή, καθώς και το αν υπήρχε βρασμός ψυχικής ορμής την ώρα του αποτρόπαιου συμβάντος.

Στην εκπομπή “Μαζί σου” μίλησε και η γιαγιά του 36χρονου, η οποία – όπως δήλωσε – ήταν εκείνη που μεγάλωσε τον κατηγορούμενο.  «Κατά τη 1:15 με παίρνει (σ.σ. τηλέφωνο). “Γιαγιά, τη σκότωσα και πάω στην Αστυνομία να παραδοθώ”», φέρεται να ανέφερε στη γιαγιά του ο 36χρονος